≫ 

Linda iz Pečenjevce ulazi u Parove! Njen životni put proteklih meseci: Od čekanja u redu ispred Lidla, preko pljačke, sve do ulaska u rijaliti

Raduje se, kaže, neko i nju da služi

  • 32

Branka Pavlović, poznatija kao "Linda iz Pečenjevce", koja se proslavila komentarom prilikom otvaranja "Lidla", ulazi sutra u rijaliti "Parovi", a već sledeće nedelje za njom stižu i njen sin i ćerka.

Branka je kaže da je poziv produkcije "Hepi televizije" stavio na muke jer je od nje traženo da za dva dana dođe u Beograd.

Lindu je proslavilo čekanje u redu Foto: Telegraf

- U čudu smo se našli, sa jedne strane drago mi je što mi se pruža prilika da učestvujem u rijalitiju, takođe mnogo će nam značiti i obećani novac s obzirom na to da živimo od porodične penzije. Međutim, oni su tražili da dođemo svi, i ja i deca... Nemam kome da ostavim kuću, a bojim se da ću ostati bez svega dok budem u „Parovima“ jer su mi nedavno lopovi obili kuću i odneli ušteđevinu - kazala je za Telegraf popularna Linda.

Iz tog razloga, pokušala je da odgodi ulazak u rijaliti, ali joj je predočeno da joj je ovo jedinstvena prilika.

- Otvoreno su mi kazali - sad sam popularna i sad je pravo vreme. Posle će biti kasno, i šta ću... odlučila sam da pristanem. Danas sam krenula za Beograd, a sin i ćerka će doći za mnom. Sin je odlučio da skloni traktor i da iznese sve vrednije stvari iz kuće, a našli smo čoveka koji će da nam obilazi dom dok smo mi odsutni - rekla je popularna Pečenjevka.

Od sutra će joj vila u Zemunu biti privremeni dom Foto: Telegraf

Kako je njena popularnost rasla, čak i kada se bura oko dolaska marketa stišala, toliko da ljudi več ozbiljno ovu prodavnicu zovu "Linda", zaboravljajući pravi naziv, Branka priznaje da se mnogo raduje ukazanoj pažnji.

- Kazali su mi da danas dolaze po mene i vode me u hotel da prespavam. Baš se radujem, eto da i mene neko služi. Sutra ulazim u rijaliti, dolaze i deca, ne znam koliko ćemo ostati, ali meni to mnogo znači. Prija mi popularnost, odmoriću se od svakodnevnice i osetiti život kakav nisam ni sanjala – zaključila je Branka.

Koga će i šta još uspeti da "proslavi" kada pred kamerama bude 24/7, ostaće da se vidi.

VIDEO: Evo šta nam je nedavno izjavila "Linda iz Pečenjevaca"

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apex kek

    29. novembar 2018 | 22:50

    Bukvalno treba da nas preore neko jako

  • Dokle?!

    29. novembar 2018 | 23:15

    Ovo nije normalno vise sta rade i kome daju pare za javno glupiranje i blamiranje...

  • Realan

    29. novembar 2018 | 23:43

    Da bi uspeo u Srbiji i zaradio novac dovoljno je da budes skolovan 8 razreda.. I zaradices vise para nego neko ko je ucio fakultet svoju diplomu moze da baci, i radi kod privatnika za 25000..Srbijo zemljo ludaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA