Ovo su profesionalni lovci na nagradne igre u Srbiji: Godišnje zarade do 5.000 evra, jure svako izvlačenje, a ignorišu pitanja o trikovima

Za jednu godinu osvoje po nekoliko putovanja, kućnih aparata, odeću, kozmetiku, knjige, slike...

  • 3

M.K. je penzionerka iz Beograda, ali to nije njeno jedino zvanje. Ova žena jedna je od desetine ljudi u Srbiji koji su profesionalni lovci na nagradne igre. Oni vrebaju apsolutno svako izvlačenje nagrada koje se organizuje u zemlji, a da bi došli do premije, spremni su da pošalju i više od hiljadu koverti na samo jednu adresu.

Veoma su aktivni na društvenim mrežama, jer učestvuju i u onlajn izvlačenjima, što se može potvrditi samo jednim odlaskom na njihove profile. Ako vam zvuči smešno, čekajte da čujete koliko zarađuju! Profesionalni lovci na nagrade za samo jednu godinu osvoje premije u vrednosti od 1.000 do 5.000 evra.

Bilo je teško stupiti u kontakt sa njima, iako ih je lako naći, jer se njihova imena ponavljaju kroz sve nagradne igre. Nepoverljivi i plašljivi, ne žele javno da otkrivaju tajne svog zanata. Penzionerka M. K. je velika rekorderka, pa ne čudi što je izignorisala većinu naših pitanja.

Učestvuju u bukvalno svakoj igri na koju nalete, a godišnje zarade minimum 1.000 evra Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ova žena je za samo jednu godinu uspela da osvoji između četiri i pet hiljada evra. Tu je bila jedna novčana nagrada od 200.000 dinara, televizor, dve slike, četiri knjige, nekoliko putovanja (jedno u Beč i ostala po Srbiji), par ulaznica za film i koncerte, odeća i hrpa kozmetike. Zahvaljujući ovom poslu jedne godine je opremila ceo stan tako što je osvojila komplet novu posteljinu, posuđe za kuhinju, dekoraciju za dnevnu sobu i ponešto za kupatilo.

Iako je M.K. bila kategorična u tome da je u pitanju "čista sreća", njeni konkurenti su nam otkrili da je ova žena u stanju da pošalje oko 1.500 koverti samo za jedno izvlačenje, pod uslovom naravno da nagrada vredi tolikog truda.

- Onda uključi i članove svoje porodice, pa su neke koverte na ime njenog muža, neke su na ime njene ćerke, neke na brata. Žena se time bavi godinama, posvećena je i veoma ju je teško prestići - ispričao nam je čovek koji je tek nedavno počeo da se bavi lovom na nagradne igre.

Neki su samo onlajn lovci - jure nagrade na društvenim mrežama Foto: Pixabay

Druga penzionerka, B.K. iz Zemuna, isključivo lovi nagrade na društvenim mrežama.

- Isključivo učestvujem u nagradnim igrama preko Fejsbuka, Instagrama i raznih sajtova. Tu se stavljaju komentari, pišu tekstovi, stave slike ( u zavisnosti od toga šta traži onaj ko organizuje). Može se zaista osvojiti svašta: od knjiga - koje ja i najviše volim, i najviše im se radujem kada ih osvojim, do ulaznica za koncerte i razne manifestacije, pa do odeće, šminke, kozmetike, izleta i putovanja na razna mesta. Uglavnom je to po Srbiji: Banja Vrujci, Zlatar, izlet u Stopića pećinu... - otkriva nam B. K.

Lovcima na nagrade nije važno za šta se takmiče. To može biti varjača, kuhinjska krpa ili vredan automobil. Za njih je važno samo da pobede, a učestvovanje se podrazumeva.

(M. Leskovac / m. leskovac@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    30. novembar 2018 | 17:54

    Takve ljude sam počela da eliminišem iz prijatelja. Živa napast, kliknite mi, lajkujte mi, podržite me... Guše prijateljstvo svojom zaluđenošću... Od moje prijateljice imam noćne mora... prsti mašu u visini lica, iskolacene oči i govori,, lajkuj mi, lajkuj mi". Strašno.

  • SamuraiSx

    19. jun 2019 | 08:59

    strasno.. i onda se mi koji zivimo zivot pun obaveza i racunamo na eto barem mali poklon, cudimo sto sve nagradne igre odlaze istim ljudima pritom babama i dedama iz Beogradske prestonice koji nemaju sta da rade i trose svoju penziju na ovako nesto. sramota i uzas.

  • Jovan

    9. jul 2020 | 00:51

    Jedini sajt koji sam naso da je verifikovan sto se tice nagradnih igara i koji ja koristim je nagradne-igre.org, sto se ovih ostalih tice nisam koristio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA