≫ 

Lep početak radne nedelje: Očekuje nas znatno toplije vreme, ali uz oblačnost i povremenu kišu

Dnevna temperatura dostićiće i 13 stepeni

  • 0

U Srbiji se danas očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, uglavnom u severnim predelima. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od -3 stepena na jugu do 5 stepeni na severozapadu Srbije, maksimalna dnevna od 7 do 13 stepeni.

Niš, Printskrin: RHMZ

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće maglovito, tmurno i hladnije, jutarnja temperatura oko -5 stepeni, tokom dana oko nule.

Beograd, Printskrin: RHMZ

U Beogradu prolazno naoblačenje. Zadržaće se uglavnom suvo, tek uz veoma male uslove za slabu kišu. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 3, maksimalna dnevna 11 stepeni.

Novi Sad, Printskrin: RHMZ

SLEDI OTOPLJENJE UZ MOGUĆU KIŠU

U Srbiji sutra relativno toplo za ovo doba godine, ali uz novo prolazno naoblačenje sa kišom. Južni vetar biće u toku večeri u skretanju na jak severozapadni.

Maksimalna temperatura od 10 do 15 stepeni. U sredu hladnije, uz smanjenje oblačnosti, pa se očekuju i sunčani intervali, a jedino još na jugu i istoku pre podne sa kišom. Maksimalna temperatura od 6 do 10 stepeni.

Od četvrtka do kraja sedmice biće relativno toplo, ali uz česta naoblačenja sa kišom. Maksimalna temperatura od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu sutra relativno toplo za ovo doba godine, ali uz novo prolazno naoblačenje sa kišom. Južni vetar biće u toku večeri u skretanju na jak severozapadni.

Maksimalna temperatura do 12 stepeni. U sredu hladnije, uz smanjenje oblačnosti, pa se očekuju i sunčani intervali. Maksimalna temperatura do 8 stepeni. Od četvrtka do kraja sedmice biće relativno toplo, ali uz česta naoblačenja sa kišom. Maksimalna temperatura u petak do 13 stepeni.

BUDITE OPREZNI U SAOBRAĆAJU

Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati tegobe kod osoba sa srčanim obolјenjima. Savetuju se umerene fizičke aktivnosti. Pospanost, glavobolјa i razdražlјivost su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se oprez u saobraćaju.

VIDEO: Sibirska reka Jenisej samo što se nije zaledila pred vašim očima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA