≫ 

Stroga profesorka sa Geografije nastavila masovno obaranje: Na pismenom ispitu od 18 studenata položilo dvoje, i to jedva

Dekan kaže da će svaki od oborenih studenata ima priliku da se žali komisiji.

  • 22

Mila Pavlović, ozloglašena profesorka Geografskog fakulteta u Beogradu, nastavila je masovno da obara stara studente, čak i nakon što joj je zbog niske prolaznosti dozvoljeno da ih ispituje samo pismeno.

Od ukupno 18 studenata na prvom pismenom polaganju u decembarskom ispitnom roku, položilo je njih - dvoje! I oni su dobili šestice.

Izgleda da kod profesorke Pavlović samo Bog zna za veću ocenu, a ostali mogu da budu srećni što su uopšte dobili priliku da konačno završe fakultet.

Dekan Geografskog fakulteta prof. dr Dejan Filipović kaže da će svaki od oborenih studenata ima priliku da se žali komisiji.

- Komisija će proceniti da li su test možda ipak uradili za prelaznu ocenu i ako jesu, sigurno će je dobiti. Mada, dok sam jutros prisustvovao polaganju ispita kod profesorke Pavlović, njih petoro ili šestoro je vratilo prazan papir, tako da mi ne znamo koliko je od tih 18 studenata stvarno polagalo ispit - navodi prof. dr Filipović.

Podsetimo, veliki broj starih studenata, upisanih pre Bolonje, ne može da završi Geografski fakultet jer nema položen ispit kod profesorke Pavlović. Da im gori pod nogama više je nego jasno, jer im 1. oktobra 2019.  ističe rok da diplomiraju. Nastavno-naučno veće Geografskog fakulteta zato je donelo odluku da studenti koji, ni nakon brojnih pokušaja, nisu mogli da polože ispite kod profesorke dr Mile Pavlović ubuduće polažu isključivo pismeno.

VIDEO: Nemanja je sa 23 godine završio 2 fakulteta i to u roku

(M. L./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Merdian

    3. decembar 2018 | 18:44

    Gospodja je isfrustrirana, treba traziti medecinsko vestacenje da li je u stanju da bude na toj katedri !

  • Milorad

    3. decembar 2018 | 18:26

    Na svim fakultetima pred bolonjci se obaraju samo tako, ili ti stariji studenti, izgleda po nečijoj naredbi, a mi ovde lupetamo sa komentarima i omalovažavamo studente kojima je ostao jedan isplt, ili dva. Ja razumem više ispita i ne ide, ali nekog obarati na zadnjem ispitu 4-5 godina, to je već idiotizam. Imam u komšiluku devojku koja je studirala književnost ili srpski, 4 godine je obarali na zadnjem ispitu, jedva je pustili. Ne mogu da razumem narod koji podržava takve profesore, i na njihovoj su strani.

  • Duda

    3. decembar 2018 | 17:26

    Proverite vi i pitanja koja doticna dama postavlja i da li su u literaturi koju je dala za ucenje?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA