≫ 

Nemojte nikako da bacate predmete sa slike jer možete njima nekome da promenite život

Ukoliko skupljate i kutije i kantice molimo da ih operete pre odlaganja, apeluju organizatori

  • 20

Malo ko odoli da ne sačuva čepove za flaše za viši cilj, za nabavku kolica za one koji ne mogu da se kreću bez njih. U akciji "Čep za hendikep" već godinama učestvuje ogroman broj građana i firmi, ali uprkos tome mnogi nisu znali da čepovi nisu jedina stvar koju mogu da skupljaju za ovaj humani cilj.

- Drugari, da li ste znali da u okviru naše akcije "čep za hendikep" mogu da se skupljaju i čepovi od šampona, kutijice od kinder jaja, plastične kutije od sireva i kantice sa poklopcem od pavlake? Pišite nam u komentaru da li je ovo za vas novina ili ste ipak znali sve? Napomena: ukoliko skupljate i kutije i kantice molimo da ih operete pre odlaganja - obavestila je ova organizacije svoje pratioce na Fejsbuku.

Osim čepova sa flaša, šampona, gelova za tuširanje, krema, deterdženata za sudove, kućne hemije, kečapa, pasti za zube, senfova i flomastera, mogu da se skupljaju i kantice od pavlake, njihovi poklopci, kutijice od sireva, kutijice od sladoleda, kutijice od kinder jaja, kutijice za sočiva....

VIDEO: Smrt zvana plastična kesa

(G. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    7. decembar 2018 | 09:12

    Hvala na obavestenju.Mislim da vecina nije znala.

  • DRagutin

    7. decembar 2018 | 08:35

    Ja prvi put cujem o tome... Ako to moze nekome da pomogne drage volje cu se potruditi da skupljam takve stvari umesto da ih bacim... Ali gde posle odneti to???

  • Stanislav.

    7. decembar 2018 | 09:00

    Ja sam za, ali kome predati skupljeno. Za sitnice (CEP od sampona, kutijica iz Kinder jajeta) OK, a sta sa vecim, kantica, kutijice od sira itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA