Prodavci sa čudnim smislom za humor: U srpskoj radnji igračaka deci ostavljena poruka zbog koje roditelji ljutito izlaze napolje (FOTO)

Sigurno ima mnogo srećnijih rešenja od ovog

  • 8

Prodavci u jednoj radnji igračaka smislili su čudan način kako da se "odbrane" od radoznale dece, koja moraju da pipnu svaku igračku. Verovatno u želji da sačuvaju proizvode od lomljenja, vlasnici prodavnice dosetili su da na raf zalepe poruku deci. Doduše, nisu se baš srećno izrazili.

- Molimo vas da se ne igrate sa igračkama - piše na rafu, a ovo je kod korisnika društvenih mreža izazvalo mnogo negodovanja.

- A čemu onda služe, a je l smemo onda da ih pojedemo - samo su neki od komentara.

Šta vi mislite o poruci za mališane, koji verovatno ne još ne znaju ni da čitaju. Napišite nam u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRagutin

    8. decembar 2018 | 09:28

    Ja sam na strani prodavaca! Sve to stoji, deca su deca i ne znaju sta rade, Ali zato njihovi roditelji, pogotovo mame znaju sta rade njihova deca i one to odobravaju (pipanje raznih igracaka, lomljenje) i ako i dete (koje nije krivo) polomi neku igracku, one se prave lude i nikome nista i onda stetu treba da plati prodavac! Ovo sam napisao jer upravo imam drugara koji se bavi takvim poslom i koji muku muci sa upravo tim problemom !!!

  • Srbin

    8. decembar 2018 | 09:29

    Naravno da je u redu, neka se ljute roditelji. Kad nisu vaspitali decu.. Naj vise mrzim kad vidim tudju decu gde trce po restoranu ili prodavnici i igraju se. Mislim da ta mesta nisu za vrisku i trcanje.

  • Sara

    8. decembar 2018 | 09:10

    Smete da se igrate njima, naravno, samo ih pre toga kupite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA