Najlepša slika Srbije: Klinci i zubari napravili novogodišnju ordinaciju u Ljigu (FOTO) (VIDEO)

Ukrašena ordinacija je Domu zdravlja u Ljigu donela novi sjaj

  • 0

Nekada ruinirani Dom zdravlja u Ljigu, dobio je novo ruho, uz pomoć dece iz vrtića i osoblja zubarske ordinacije ove ustanove.

Foto: Andrijana Srećković, Ljig info

Zajedničkim snagama oni su osmislili ukrase i okitili čekaonicu i ordinaciju, pa je deo Doma zdravlja koji je možda i najviše plašio decu, postao omiljeni kutak za mališane.

- To je vid saradnje sa lokalnom zajednicom, koji će pomoći deci da lakše i bezbolnije dođu kod zubara. Cilj je bio da se kod dece izgubi strah, kako bi jednog dana imali lepe i zdrave zube - kaže vaspitačica Tijana Karganović.

Andrijana Srećković, Ljig info

Celo osoblje zubarske ordinacije odazvalo se pozivu, sa istom željom - da se približe deci kroz igru i zabavu. U "novu" zubarsku ordinaciju deca sada ulaze sa osmehom.

Andrijana Srećković, Ljig info
Andrijana Srećković, Ljig info

Tako ukrasi koje su sa decom zajedno napravili, gde su zubi predstavljeni kao crtani likovi, a Deda Mraz od papira se osmehuje u čekaonici mogu samo da unesu toplinu srce svakog ko kroči u ovaj deo ljiškog Doma zdravlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA