≫ 

Komadići mesa sa smrtonosnim otrovom razbacani po gradu, životinje se grče u mukama: Pomor pasa u Lazarevcu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Lazarevčani strahuju za sve koji bi mogli da naiđu na otrovno meso

  • 27

Otrovni komadić svinjskog mesa, premazani smrtonosnim furadanom, razbacani su pre nekoliko dana po celom Lazarevcu. Stanovnici ovog mesta strahuju i za životinje, ali i za ljude.

Najmanje dva psa su se otrovala, nakon što su pojela kontaminirano meso, ali strahuje se da ih je mnogo više.

Furadan je svetloljubičaste boje Foto: Marko Milovanović

- Pas je otrovan furadanom, koji je karakterističan. On je svetlo ljubičaste boje i vidi se na njušci, i na očnjaku kod ovog psa. Jako je smrtonosan za sve životinje i granicu između života i smrti određuje doza koja je uneta u organizam - napisao je na društvenim mrežama veterinar Marko Milovanović iz Lazarevca.

On je naglasio da je pas koji je donet kod njega u ordinaciju vlasnički, pa je problem na vreme primećen, ali pitanje je da li će istu sreću imati i lutalice.

Pas je otrovan furadanom Foto: Marko Milovanović

- Policija je obaveštena, premotavaju se kamere i nadamo se da ćemo uspeti da nađemo odgovorno lice, da bi mu bilo objašnjeno šta radi... jer očigledno ne zna i nije svestan - naveo je Marko.

Uprkos tim nadama, ubrzo je u njegovu ordinaciju stigao još jedan pas, sa ustima punim pene i nezaustavljivom drhtavicom. Oba su jedva povratila otrovnu hranu.

Verovatno i sami u strahu, ljudi su pored njega prolazili, sve dok se jedna Marijana nije sažalila i odvela ga kod lekara. Na snimku koji je podelila jasno se vidi koliko se jadna životinja muči.

Nekoliko sati kasnije, nakon duge borbe, Marko je javio da se oba kučeta osećaju bolje.

Oba psa se osećaju bolje Foto: Marko Milovanović

A dok policija ne nađe počinioca, Lazarevčani strahuju koliko je otrovne hrane razbacano po njihovom gradu i ko bi sledeći na nju mogao da naiđe.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алфи

    12. decembar 2018 | 14:40

    Појео би тај мени целу кесу отрова,скот покварени...

  • vesna

    12. decembar 2018 | 14:27

    idioti...ko ne voli zivotinje n voli ni ljude a i sam je čovek....ne voli ni sebe...grehota..pronaći manijake pseubice..sačuvaj bože šta je ljudima sve na pameti...jadni psi...

  • Calimero

    12. decembar 2018 | 14:18

    Stvarno prešlo svaku meru, šta su životinje krive? Pametniji su od većine ljudi. A taj ko to radi vrati će mu se kad tad na još gori način.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA