Jezivi prizori vezanih i ubijenih lisica pojavljuju se širom Srbije: Jedni su prestravljeni, drugi nalaze opravdanje za ovakvu brutalnost

Mnogi žale kako su im lisice podavile živinu, pa čak i kućne ljubimce

  • 15

U različitim gradovima Srbije poslednjih se dana mogu videti slični, morbidni prizori mrtvih, vezanih lisica. Iako ih malo ko voli, slike bačenih ili okačenih uginulih životinja na vidno mesto počele su da plaše građane.

Mrtva lisica pronađena je pre nekoliko dana u Leskovcu u blizini Osnovne škole, piše Jug media, a uslikala je slučajna prolaznica koja je ostala nema pred jezivim prizorom.

Mrtvoj divljoj životinji su bile vezane noge i tako je bačena na krov kontejnera.

Još jeziviji prizor dolazi iz mesta Radovanje kod Velike Plane, gde je nekoliko ubijenih lisica pronađeno zavezano na banderu. 

- Jutros je "osvanuo" ovaj prizor u Radovanju! Tačnije - glavni put, posle strugare. Šta više raditi, koga tužiti.. zvati policiju?? I gde je kraj ovakvim stvarima?! Zar ne mislite da je ovo i više nego bolesno i morbidno - zapitali su se na Fejsbuku članovi Udruženja za zaštitu životinja "Mrvica" iz Velike Plane.

Foto: jugmedia.rs

U komentarima može da se vidi da ima onih koji razumeju ovakvu brutalnost, jer se mnogi žale kako su im lisice podavile živinu, pa čak i kućne ljubimce.

(Telegraf.rs/Jug media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    15. decembar 2018 | 00:51

    Nikada ali nikada u Srbiji nije falilo debila!

  • Vojvoda Sumadijski 🇷🇸

    15. decembar 2018 | 01:14

    Nista to nije lose..lisica je stetocina veca od pacova..a ima ih u ne verovatnim kolicinama..treba se izlovljavati sto vise..od nje se ne koristi nista..tako da i kad je ubijes ne znas sta da radis sa njom..

  • Lovac

    15. decembar 2018 | 09:50

    Lisice su štetočine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA