≫ 

Studenti nastavljaju protest u Kosovskoj Mitrovici: U podne ušli u porodilište i uradili neverovatnu stvar (FOTO) (VIDEO)

Akademci su otišli u porodilište Kliničko - bolničkog centra kako bi podelili neophodnu pomoć najmlađim sugrađanima

  • 12

Protest zbog antisrpskih mera takozvanih kosovskih vlasti studenti Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici nastavljen je i danas akcijom pod nazivom „100 odsto taksi, 200 odsto život“.

Tačno u podne akademci su otišli u porodilište Kliničko - bolničkog centra u ovom gradu, kako bi podelili neophodnu pomoć najmlađim sugrađanima i još jednom ukazali na posledice koje izazivaju besmisleni potezi Prištine.

Foto: Telegraf,

- Trenutno u porodilištu imamo 17 beba koje su rođene poslednjih dana, 18. je na putu i svakog trenutka očekujemo da se rodi, carskim rezom. Do sada je rođeno 526 beba, očekujemo da se taj broj uveća do kraja godine, jer imamo još trudnica na odeljenju - rekla je načelnica ginekološko-akušerskog odeljenja, Milijana Milenković.

Ona je rekla da u poslednje vreme postoji problem sa antibioticima, ali da se oni snalaze tako da pacijenti ne trpe.

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA