Na mestu tragedije u Međurovu od sutra počinje postavljanje rampe: Železnica obezbedila i čuvara

Izgradnja putnog prelaza će trajati 15 dana

  • 21

"Infrastruktura železnice Srbije" sutra počinje izgradnju putnog prelaza i u Međurovu i u narednih 15  dana, ako vremenske prilike ne uspore radove, biće postavljena rampa, a na tom prelazu biće i čuvar, saopšteno je iz tog preduzeća.

Foto: Telegraf.rs

Iako Železnica, kako tvrid, nije kriva za tragediju koja se nedavno dogodila, u kojoj je poginulo petoro ljudi, "preduzima sve mere kako više ni greška pojedinca ne bi mogla da izazove nesreću, jer su ljudski životi najdragoceniji i nemaju cenu", rekao je Nenad Stanisavljević, PR ovog preduzeća, danas na niškoj televiziji Belami.

- Ali, i ovom prilikom apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i signalizaciju, da budu odgovorni prema sebi i drugima, jer bez toga ni dežurni železničari, ni rampe ili druga signalizacija neće moći da spreče ovakve tragedije - istakao je Stanisavljević.

(Telegraf.rs/Belami)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    23. decembar 2018 | 23:23

    Eto to smo mi , nazalost treba prvo tragedija da se dogodi da bi se reagovalo ...

  • Srb

    23. decembar 2018 | 23:19

    Nikada nisam razumeo ovo u mojoj Srbiji,da tek kada se nesto desi mi reagujemo.Dajte ljudi jednom da pocnemo da resavamo stvari ranije da bar smanjimo mogucnost da se ovakve stvari neponavljaju.

  • Ddd

    23. decembar 2018 | 23:03

    Klasika u Srbiji. Kad se nesto desi reagujemo. Nemamo dovoljno mozga da reagujemo pre nego sto se nesto ovako desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA