Deda Mraz je upravo preleteo Srbiju u svojim saonicama, a stanovnici ovih gradova su ga možda i videli

Rudolf i kompanije obradovali su Banaćane koji znaju da gledaju očima deteta

  • 5

Deda Mraz je upravo preleteo preko Srbije, u svojim saonicama koje vuku irvasi i to baš na vreme za Božić po gregorijanskom kalendaru.

To se jasno videlo na sajtu "Flight radar", koji već godinama unazad priređuje ovu vrstu "atrakcije" za svoje korisnike.

Deda Mrat je oko 17 sati ušao u Srbiju Printskrin: Flight Radar

Na Badnji dan, po novom kalendaru, među brojnim avio-linijama, korisnici mogu ispratiti i Deda Mrazove saonice, kako preleću planetu od Južnog do Severnog pola.

Oko 17 časova, sanke prepune poklona bile su i nad Srbijom. Glavni grad su zaobišle, ali su zato stanovnici Banata možda mogli i da ih ugledaju, ako su se, očima punim mašte, zagledali u oblačno nebo. Kočije registracionog broja HOHOHO, ušle su u naš vazdušni prostor negde kod Velikog Gradišta, zaputile se ka Vršcu, a već kod Srpske Crnje izašle iz zemlje i zaparale oblake u Rumuniji.

Kod Srpske Crnje je izašao u Rumuniju Printskrin: Flight Radar

Jeste li i vi videli Deda Mraza? Ili ga ne očekujete pre Nove godine? A onda 6. januara i Božić Batu? Javite nam u komentarima.

Video: Pršti pršti bela staza, zašto ste stavili na skije Deda Mraza?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA