≫ 

U kombi sa srpskom decom udarilo vozilo kosovske policije: Povređeno 9 mališana u Gračanici na putu ka školi! (FOTO SA LICA MESTA)

Udes se dogodio na kružnom toku u Gračanici

  • 0

Devetoro srpskih srednjoškolaca iz sela Donja i Gornja Brnjica povređeno je jutros u Gračanici, kada je u kombi kojim su se vozili do škole udarilo vozilo Kosovske policijske službe, a povređeni su i policajci.

gracanicaonline.info

- Udes se dogodio na kružnom toku u Gračanici kada je vozilo Kosovske policijske službe u kojem su bila dva policajca tokom preticanja jednog vozila udarilo u kombi kojim su deca prevožena do škola - rekao je Srni komandir Policijske stanice u Gračanici, Bratislav Trajković.

Povređeni učenici su zbrinuti u Hitnoj službi u Lapljem Selu kod Gračanice i, kako je Srni rekla lekar Marina Madić, nisu životno ugroženi.

gracanicaonline.info

Od siline udarca povređen je vozač minibusa V.N. koji je zadobio povredu desne noge, dok su jednoj učenici polomljena tri zuba, učenik Đ.M. je zadobio ogrebotine lica u predelu čela, dok je njegov drug A.M. prošao sa povredom vrata. Svi povređeni su van životne opasnosti i medicinski su zbrinuti, piše gracanicaonline.info.

- Učenici su zadobili kontuzije i nisu životno ugroženi - rekla je Madićeva. Dvojica kosovskih policajaca koji su povređeni u udesu prebačeni su u Urgentni centar u Prištinu na dalje lečenje.

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA