Slobodanka se odrekla svoje dece preko novina, bukvalno i brutalno: "Imate nalog da se iselite iz mog domaćinstva"

Deca su se, piše Slobodanka Jovanović iz sela Smoljinac, bezobzirno i uvredljivo ponašala, a arčila su i imovinu

  • 19

Ova žena je lupila šakom o sto i u novinama objavila izjavu od koje će se deca šokirati. Slobodanka Jovanović iz sela Smoljinac odlučila je da se preko medija odrekne svoje dece.

Surovo, rekli biste. Šta stoji iza cele ove priče ne znamo, jer Slobodanka razloge nije do detalja opisala. No, iz navedenog, može se zaključiti da su se deca baš ogrešila...

Foto: Privatna arhiva

Sada je jasno i glasno stavila do znanja da Jovica i Nena više nisu njena deca i da više nemaju šta da traže na njenom imanju.

"Izjavljujem da se odričem svoga sina Jovanović (Dragoslav) Jovice iz Smoljinca i svoje ćerke Jovanović (Dragoslav) Nene iz Požarevca zbog neprimerenog, bezobzirnog i uvredljivog ponašanja prema meni, uništavanja i otuđenja moje imovine, sa nalogom da se isele iz mog domaćinstva u Smoljincu."

Oglas je objavljen u lokalnim požarevačkim novinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    29. decembar 2018 | 20:45

    Nije ona ovo džaba uradila. Teška muka je naterala. Uostalom punoletni su, neka idu svojim putem i nemaju pravo majku da maltretiraju. A ako to ponovo učine zna se ko stupa na scenu.

  • JA

    29. decembar 2018 | 22:02

    Moj rodjeni ,nazalost,brat je bio izrod u porodici. Moji roditelji akademski gradjani.primereni riditelji a sin problematican. Los ucenik,poceo da krade i moj otac je hteo da ga se odrekne. Ali nije stigao jer je zbog silnog stesa prerano preminuo od infarkta. Tako da ovu gospodju apsolutno podrzavam u ovoj odluci.

  • Jela

    29. decembar 2018 | 22:28

    Čestitam gospođi na svojoj odluci.Bolje ona njih da otera nego da oni nju.Svaka čast na hrabrostiiiiii!Želim vam svako dobro i sreću!Da se zna već jednom ko je RODITELJ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA