≫ 

Doček Nove godine uz kišu i susnežicu: Evo gde će se u Srbiji zabeleti sneg

U Beogradu se takođe očekuje oblačno vreme sa kišom i kratkotrajnom susnežicom, a u višim delovima periferije grada i sneg

  • 0

U Srbiji će preovladavati oblačno vreme, pretežno sa kišom i kratkotrajnom susnežicom, a sneg se može očekivati u planinskim predelima i na zapadu i jugu.

Uveče i u toku noći očekuje se slabljenje i, u većini mesta, prestanak padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS). Vetar umeren, u planinskim predelima jak, severozapadni i severni. Najniža temperatura od -1 do 2, najviša od 2 do 5 stepeni.

U Beogradu se takođe očekuje oblačno vreme sa kišom i kratkotrajnom susnežicom, a u višim delovima periferije grada i sneg.

Uveče i noću očekuje se prestanak padavina, vetar će biti umeren, severozapadni i severni, a temperatura će se kretati bez većeg kolebanja, od 1 do 3 stepena.

U utorak umereno oblačno i suvo vreme, u sredu naoblačenje s kisom i snegom, uveče i noću pad temperature i pojačanje severnog vetra. Od četvrtka oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa snegom i stvaranjem snežnog pokrivača, a u planinskim predelima i vejavica.

Od četvrka do subote u većini mesta se očekuje ledeni dan, što znači da će najviša dnevna temperatura biti niža od 0 stepeni, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA