Nesvakidašnji zločin u Nišu: Čovek prijavio ubistvo praseta, njegov vapaj kida dušu

Ubici osim za krađu, preti prijava i za zlostavljanje i mučenje životinje

  • 2

Jedan Nišlija prijavio je policiji da je njegovo prase žrtva ubistva. Kako saznajemo, vlasnik je životinju tešku četrdesetak kilograma, juče pronašao sa ubodnom ranom od noža, i odlučio da od policije zatraži da pronađe napadača na bespomoćno prasence.

- Čovek koji se u Sićevu bavi odgajanjem prasića, pronašao je jednu od svojih životinja uz glavni put od ovog sela ka Nišu, sa ranom od noža na leđima. Pretpostavlja se da ga je počinilac poneo sa sobom, ali se još ne zna zašto ga je usmrtio. Moguće je da je skvičalo, ili da mu je bilo teško, pa je odlučio da mu se osveti, ako već ne može da ga pojede – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

- Za sada nema informacija da li će prasence završiti na nečijoj novogodišnjoj trpezi, ili će biti sačuvano kao dokaz protiv svog ubice kome osim za krađu, preti prijava i za zlostavljanje i mučenje životinje - daodaje naš izvor.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    31. decembar 2018 | 12:05

    Kod nas se to nezove UBISTVO al kad se desi takva stvar mi nikom ne prijavljujemo jer se odmah svi skupe na daću i pečenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA