≫ 

Dejan je dobio najveći bakšiš u kladionici ikada: Pred Novu godinu ga je mušterija častila sa 7.600 evra za dobitni tiket

Srećni Austrijanac inače je njegova stalna mušterija

  • 14

Dejan Ungurjanović (39), zvani Šulc, koji već godinama radi u sportskoj kladionici u Beču, poslednjeg radnog dana doživeo je da isplati tiket vredan više od 45.000 evra, i da dobije najveći bakšiš ikada!

Srećni Austrijanac, koji je inače njegova stalna mušterija, Dejana je u znak zahvalnosti častio sa 7.600 evra. Tako je ovaj Srbin već počeo da ostvaruje svoje novogodišnje želje, dok uživa na odmoru u Švajcarskoj, a za Telegraf.rs poručuje da je i dalje šokiran ovim gestom.

- Bio sam skroz iznenađen bakšišom koji mi je mušterija dala, a on mi je rekao: "Vi ste ukucali moj dobitni tiket, hvala vam". Mušterije me redovno časte, već godinama radim ovaj posao i jako sam zadovoljan, ali ovo je najveća dobit ikada i ne dešava se tako često - priča Dejan za naš portal.

Ne zna se ko se više obradovao, da li Srbin ili Austrijanac, Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Veliki dobici, kaže, dešavali su se i ranije. Bilo je tu tiketa koji su mušterijama doneli 10 ili 20 hiljada evra, ali ovakav bakšiš se ipak ne daje lako. Srećni Srbin koji je trenutno kod rođaka u Švajcarskoj kaže da je bakšiš došao u pravo vreme, poslednjeg radnog dana pred odmor.

- Lepo ću ga potrošiti. Već sam od jutros na odmoru. Inače, u Beču živim i radim poslednjih 15 godina, a rodom sam iz Negotina - navodi on.

VIDEO: Ovolike bakšiše viđamo uglavnom kod estradnih zvezda

(M. L. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bec

    2. januar 2019 | 22:20

    Radim isti posao kao on.Desava se bar jednom u dva meseca da imam preko 2,000€ dnevnog baksisa. Da vam pricam koliko izadje na mesecnom nivou,svakako ce te me smatrati lazovom,tako da bolje da cutim.

  • Lukas

    2. januar 2019 | 22:10

    LEPO❤️👍 Para para

  • Zoran

    2. januar 2019 | 22:43

    Dobra reklama kladionice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA