≫ 

U Srbiji sve hladnije i snežnije: Padavine se nastavljaju, a od Božića nam stižu sibirske noći

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće suvo

  • 2

U Srbiji će danas biti oblačno sa snegom. Očekuje se dalje povećanje snežnog pokrivača.

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće suvo. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, pa će biti idelanih uslova za snežnu mećavu, vejavicu i nanose, naročito u brdsko-planinskim predelima. Minimalna temperatura od -5 do -1 stepen, maksimalna dnevna od 0 do 2 stepena.

RHMZ je izdao meteorološko upozorenje da će u toku noći i današnjeg dana u većini mesta u Srbiji napadati 5 do 10 centimentara snega, a u centralnim i jugozapadnim delovima i duplo više.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu oblačno sa snegom, uz povećanje snežnog pokrivača. Duvaće umeren severozapadni vetar. Temperatura tokom dana oko 0 stepeni, u toku večeri u padu na -5 stepeni.

Sutra na severu suvo i uglavnom sunčano, u ostalim predelima oblačno sa snegom, uz prestanak padavina tokom dana. Očekuje se ledeni dan. Jutarnja temperatura od -10 do -5 stepeni, lokalno i niža od -15 stepeni, maksimalna dnevna od -5 do -1.

Printskrin: RHMZ

U utorak u toku jutra u većini predela jak mraz. Minimalna temperatura od -12 stepeni na jugu do -5 stepeni na severu Srbije, lokalno i do -20 stepeni.

Tokom dana sa severa naoblačenje sa snegom, ponegde i sa ledenom kišom, maksimalna temperatura od -3 do 0°C. U sredu oblačno i toplije sa susnežicom, snegom i ledenom kišom. Tokom utorka i srede duvaće pojačan jugozapadni vetar. U četvrtak oblačno sa snegom, uz severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u sredu i četvrtak od -1 do 4 stepena.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu u ponedeljak i utorak ledeni dani. Jutarnja temperatura do -7 stepeni, maksimalna dnevna od -3 do -1 stepen. Biće suvo, dok se u utorak krajem dana i tokom noći očekuje naobačenje sa snegom i ledenom kišom. U sredu i četvrtak oblačno i malo toplije, povremeno sa snegom. Maksimalna temperatura do 1 stepen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beka

    6. januar 2019 | 11:13

    Moj omiljeni trolejbus na slici. Vozi me svaki dam gde idem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA