≫ 

I danas će nam minus lediti sve kosti u telu: Sneg ne posustaje, ponegde i obilnije padavine, a evo kad se nazire porast temperature

Jutarnja temperatura biće od -8 do -2 C, najviša dnevna od -2 do 4 C

  • 3

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom, samo ujutro i pre podne u severnim krajevima kratkotrajno će biti susnežice ili kiše koja će se lediti na tlu.

Na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje očekuju se obilnije snežne padavine i povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, popodne i uveče u skretanju na istočni, severoistočni.

Jutarnja temperatura biće od -8 do -2 C, najviša dnevna od -2 do 4 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i hladno, povremeno sa snegom, samo je ujutro i pre podne u pojedinim delovima grada moguća kratkotrajno kiša koja će se lediti na tlu. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, po podne i uveče u skretanju na istočni, severoistočni. Jutarnja temperatura će biti oko -2 C, najviša dnevna oko 3 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje pretežno oblačno, do kraja nedelje mestimično sa snegom. Obilnije padavine očekuju se u četvrtak na jugu i jugoistoku zemlje uz značajno povećanje visine snežnog pokrivača. Od ponedeljka temperatura u manjem porastu, pa će biti mešanih padavina (kiša i sneg) uz lokalnu pojavu poledice u krajevima nižim od 500 m.

VIDEO: Njoj minus ne smeta da se po snegu valja u donjem vešu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena 1982

    9. januar 2019 | 07:55

    Aman pa zima je, ljudima se ne moze ugoditi. Dizu frku aman

  • Brutalna istina

    9. januar 2019 | 12:37

    Evo ne znam sta cu od hladnoće.. 3 stepena u Pančevu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA