Žene došle na friziranje, ali kad se zaorilo "Vodi me na Pale preko Ledina", nastao je lom: Cika, vriska i poskakivanje zatresli salon (VIDEO)

Da li je ovo najluđa žurka koju ste skoro videli?

  • 10

Nema žene koja ne voli da ode kod frizera na sređivanje. Naročito ako je i povod lep, a novogodišnji doček to svakako jeste. U jednom frizerskom salonu 31. decembra je baš bilo veselo, ali se snimak pojavio tek sad. Da li ste znali da četka može da posluži i kao mikrofon, a da feniranje treba prekinuti kako bi se odigralo jedno kolce? Ove žene to znaju i praktikuju.

Sve je počelo dok su usred regularnog friziranje radnice pojačale muziku, a iz njima znanog razloga, pogodili su ih prvi stihovi pesme "Vodi me na Pale, preko Ledina".

Cika, vriska, poskakivanje i prigodna koreografija - sve je to pratilo ovu neobičnu scenu u frizerskom salonu.

Zanimljivo je da ni mušterije nisu odolele taktovima pesme, a ponelo ih je i dobro raspoloženje frizerki, pa su i one poskočile sa stolica, zgrnule peškire s ramena i četke s glave, i upale u trans.

Pogledajte na snimku ispod kako je to sve izgledalo:

- Danas je kod nas bilo veoma veselo. Ko je uspeo da se isfrizira, taj se i proveo. Želimo svim našim klijentima u Novoj godini zdravlje i naravno ljubav. Bez nje nema ništa na ovome svetu. Ona je naš pokretač da budemo ovako vesele i da vas uveseljavamo! Živele vi nama, a mi vas ulepšavale dok nas noge i ruke služe - napisale su radnice ispod snimka na Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brko

    9. januar 2019 | 22:45

    Nije vazno sta je na glavi vec sta je u glavi. Ove pitu ne kuvaju

  • Zarko

    10. januar 2019 | 06:06

    Bravo.....normalne djevojke Rade I vesele se Ne cekaju sponzora po kafanama

  • Đera

    10. januar 2019 | 08:05

    Bravo! Ulepšale ste mi dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA