Peh vatrogasaca iz Petrovca na Mlavi: Pojurili da ugase požar, a nekoliko minuta kasnije njima je samima bila potrebna pomoć

Do požara je, inače, došlo kada se zapalio krov porodične kuće

  • 2

Požurivši da ugase požar, koji je juče odneo čitav krov porodične kuće u selu Stamnica kod Petrovca na Mlavi, sami vatrogasci su upali u situaciju u kojoj im treba pomoć.

Do požara je, inače, došlo kada se zapalio krov porodične kuće Drakčeta Petrovića zvanog Pop, piše TPK News.

Nakon primljene dojave o požaru u selu Stamnica, na teren je odmah izašlo jedno vatrogasno vozilo. Ipak, vatrogasci su krenuli pogrešnim putem i zaglavili se.

Oni su o tome obavestili bazu, koja je potom na mesto požara poslala drugo vozilo. Vatra se još ranije razbuktala, pa je, dok su oni došli, ceo krov izgoreo. Ostatak su spasioci brzo ugasili.

U nezgodi, srećom, niko nije povređen. Drakče i njegova porodica sinoć su presptavali kod komšije.

(Telegraf.rs/TPK News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    13. januar 2019 | 09:30

    Sto puta sam napisao da nemamo dovoljno vatrogasna vozila ni u jednoj opstini petrovac svilajnac despotovac ali koga boli uvo za to. Predsednici opstina zive kao dirigenti i sredili se i za njihove praunuke.

  • seljak

    13. januar 2019 | 21:03

    Stamnica je stvarno razudjeno selo i zahvata veliku povrsinu. Tesko je snaci se u njemu i doci na pravo mesto. Osim mestana malo ljudi sa strane poznaje sve staze i puteve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA