≫ 

Otkriveno ko je beskućnica koja spava na hladnoći u Požarevcu: Izašla je iz zatvora i ne želi da se vrati kući u Valjevo (FOTO)

 ≫ 

Ekipa Hitne pomoći je pregledom ustanovila da ova žena nema zdravstvenih smetnji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mentalni
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • srecko

    14. januar 2019 | 11:34

    Ovde je u pitanju Savest.Verovatno nece vise da zivi ili hoce da vidi narod kako se muci il umire.Neznamo zasto su je tako pustili iz zatvora jer ipak ovo bi trebalo da bude humano drutvo bez obzira sta je uradila u svom zivotu jer se vidi da se kaje.Potrebna jestrucna pomoc psihijatra zalosno je da neko tako propada na ulici a pogotovu u tim godinama.

  • Mila

    13. januar 2019 | 14:41

    Ljudska sudbina nista se ne razlikuje od sudbine bilo koje druge zivotinje, ista pravila vaze. Ovde sem jednog komentara ne vidim da se neko razalostio. Mozda smeta sto dise u tom gradu? A Vi? Kako ste? Gde je vasa majka sad?Cami sad u neko selo ceka ko ce sneg da ocisti da joj utre stazu da moze zena da vidi po dvoristu sta je ikako je? Da li ste je obisli za Bozic, odneli sta joj treba ili samo cekate da umre pa da brze bolje rasprodate. Da li ste normalni vi sto postavljate unapred dijagnozu, mozda kupljenom diplomom iz Banja Luke? Pa zena uplasena, izasla iz zatvora, ko zna koliko je tamo provela, ali barje bila sigurna. Ko nju ceka kuci? Deca koje je podigla pa sad imaju svoje porodice i baba smeta? Da li ima muza? Mozda nema, mozda ga ubila jer je zlostavljao. Ko je baku od njenih poseciao, slao pakete sa nekom cokoladicom, sapunom, novim gacama da zena ima za preobuku? Ima ustavno pravo i podrzavam je, jer ne mogu da zamislim kako li je njoj posle svega kada znas da si nekad imao kucu a sad ne? Velika je tuga da priznas sebi da je bolje biti na ulici ali bar tu ima sveta , pa ona sto legne na stanici i zaspi spava blazenijim snom od svih vas pravednika i velikomucenika pametnih koji sve znaju i svakog osudjuju pa trcite u Crkvu da izigravate poboznike.Zamolila bih drzavu imate vecih mogucnosti da za ovakve ljude koji nemaju kome da se vrate, preuredite neki bjeat, da bar zive dostojanstveno ko ljudi kad vec nemaju gde, sevap je. Baka ima cistu savest i svesnost a sta imate vi sto bacate se na tu zenu? Bako, nisam ti blizu,ali Bogu je sve moguce, nek te cuva. Nek i ovaj Malo Bozic donese neko malo cudo ali iskreno i Bogougodno. Gledate baku, smta vam, a jel joj neko pruzio parce toplog bureka, mozda soljicu kafe? Mislim, Bozic je, ajmo frajeri, ovo ono, da vidimo tu hrabrost i odlucnost. Nek te bako cuva dragi Bog.

  • Dusanka

    13. januar 2019 | 14:34

    Nije htela, ma nije valjda! Neko odabere da spava na mrazu a ne u toplom. Ili niko nije "merodavan" da zenu smesti, pa onda, ona "nece". I da nece, znaci da psihicki, nije u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA