≫ 

Pronađena zmija usred snega kod Loznice: Stanovnici u šoku, kažu da ovo nikada nisu videli (VIDEO)

Svi su se zapitali šta je zmiju nateralo da izađe iz skloništa usred zime

  • 7

U zaseoku Livadice lozničkog sela Jadranska Lešnica meštani su ukraj jedne ograde pronašli zmiju dugačku oko jedan metar. Tu se našao i komšija Čedo zvani Mungos, koji se, kako sam kaže, ne plaši zmija.

On je zmiju uhvatio pa stao kraj puta pokazujući i vozačima koji su prolazili koliko je hrabar. Meštani misle da je u pitanju bio smuk koji je kasnije odnesen u obližnju šumu i pušten.

Svi su se zapitali šta ju je nateralo da izađe iz skloništa usred zime. Stariji stanovnici ovog zaseoka kažu da za ovako nešto nisu ni čuli još manje videli.

Oni skloni čitanju "znakova" smatraju da je to neko ružno predskazanje. Ali, nije neuobičajena situacija da se zmije usred zime nađu na otvorenom. Možda ju je napolje izmamilo kratkotrajno sunce.

VIDEO: Upecao je ribu a zmiju je dobio na poklon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    15. januar 2019 | 09:03

    Petog januara moj muž i brat su otišli na selo koje se nalazi pod samom Kozarom po janje za Božić.Domaćin i čovjek koji prodaje pokazao im je zmijicu koju je našao tog jutra u dvorištu na snijegu.Reče im on da je nekoga ujela i da neće zemlja da je primi unutra......

  • Ja

    15. januar 2019 | 08:56

    Beže. Biće zemljotres

  • Vernik 2

    15. januar 2019 | 10:54

    Neće da valja jer je to loše predskazanje,krivina u lakat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA