• 11

Ponižavam se, pišem mu ljubavne poruke: Hrvatski novinar nikako da dozove Balaševića u emisiju, a sada je osvanuo i bilbord usred Novog Sada! "Dragi Đole, još uvek te čekam"

- Već 15 godina pokušavam da Đoleta Balaševića dovedem da gostuje u mojoj emisiji - objasnio je novinar i voditelj Aleksandar Stanković

  • 11

Novosađani su se pitali proteklih dana ko je platio novac za bilbord misteriozne sadržine "Dragi Đole, još uvek te čekam... Mia Radenković". Neupućenima se možda činilo da je u pitanju ljubavna poruka koju je Mia uputila svom draganu Đorđu.

Samo su fanovi Đorđa Balaševića odmah prepoznali taj potpis po devojci iz pesme "Ljerka".

Bilo je jasno ko je Đole kome je poruka upućena, ali još uvek se nije znalo ko je autor bilborda. Sve dok se novinar HRT-a Aleksandar Stanković nije oglasio.

- Već 15 godina pokušavam da dovedem Balaševića u svoju emisiju. Palo mi je na pamet da bi bih mogao da zakupim veliki plakat u Novom Sadu. Njegov sam veliki obožavalac i slušam ga od detinjstva. Bio sam na četiri njegova koncerta. Uz njegove sam se pesme zaljubljivao - rekao je voditelj za tportal nadajući se da će ovoga puta Balašević pristati.

15 godina "natezanja", Đorđe Balašević, Foto: Marko Jovanović

Voditelj emisije "Nedeljom u 2" čak se i sastao sa Balaševićem, ali do gostovanja nije došlo.

SLAO SAM MU NEKE PATETIČNE, LJUBAVNE PORUKE

- Balašević i ja smo se sastali 2004. godine, kod njega u Novom Sadu, u opevanoj Ulici Jovana Cvijića. Tada smo se dogovorili da mi bude gost i bio sam siguran da će se to uskoro dogoditi. Čuli smo se dva puta nakon toga i zapravo je on oba puta zvao mene. Činilo se da je sve dogovoreno, sve dok desetak dana pre emisije nije postalo nemoguće doći do njega. Više nisam uspevao da uspostavim kontakt i cela star je propala. Zvao sam ga, nije se javljao. Ponižavam se, pišem mu neke ljubavne poruke, patetične... Ma ništa ne odgovara - objasnio je novinar HRT-a.

ŠANSE SE POPRAVLJAJU

On tvrdi da su sada šanse da Balašević gostuje u emisiji znatno bolje.

"Nedeljom u 2", Aleksandar Stanković, Printskrin: HRT1

- Bilbord je postavljen u ponedeljak. U međuvremenu sam se čuo sa Bebom Balašević, Đoletovom ćerkom i sve sam joj objasnio. Njena reakcija je bila skroz OK - rekao je Stanković, koji ne krije da je od detinjstva veliki fan novosadskog kantautora.

VIDEO/Trinkijeri oštro odbrusio novinarki: Nemoj više nikad da mi kažeš da moji igrači nemaju srca

(Telegraf.rs / Izvor: nedeljnik.rs)

Komentari

  • Srba S.

    Baš me čudi kako ovaj izuzetno pokvaren muzičar neće da dodje... Pa to mu je još jedna odlična prilika da pljuje po Srbiji u kojoj je sve stekao u životu. A brat mu Stankovic idealan sagovornik..

  • Cika Velja

    A sta "uvijek" zreba da predstavlja i znaci?

  • Понтијак

    Да си хрват дошао би одавно.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima