Dalibor je sa bratom šetao preko mosta, pa se iznenada bacio u Veliku Moravu: Kad su ga spasioci izvukli, izgovorio je potresnu rečenicu

U ledenoj vodi nalazio se više od sat vremena

  • 3

Velika drama događala se u nedelju uveče na mostu preko Velike Morave, između Ribra i Glogovca kod Jagodine. Samo zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, ekipe hitne pomoći i policije, mladić Dalibor Mitrović (23) iz Voljevca kod Jagodine izvučen je živ iz hladne reke.

Dalibor nema povrede, sem što je došlo do blage hipotermije, odnosno snižavanja telesne temperature. Zbog toga je hospitalizovan u Urgentnoj službi Opšte bolnice. On je prelazio most sa rođakom i u tom trenutku se bez upozorenja bacio u reku. Rođak je odmah o tome obavestio nadležne službe i ubrzo je organizovana akcija spasavanja, koja je srećno završena.

- Nekome je život majka, nekome maćeha - rekao je mladić kada su ga pitali zašto se bacio sa mosta u reku.

Mladiću su, koji se u vodi nalazio sat vremena, spasioci bacili uže i on se privezao, a zatim su ga polako podigli na most.

(Telegraf.rs/ Central media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duca

    21. januar 2019 | 13:51

    E moja deco dozlogrdio zivot u 23. g. Ja u ratu u BiH nisam nista imala ni da jedem ni da bilo sta uradim pune 3 godine i nije mi palo na pamet da se ubijem. Ovo danas nije normalno da se mladi ljudi ubijaju.

  • ND H

    21. januar 2019 | 11:45

    Da nije hteo da pliva za časni krst sa zakašnjenjem,ako je bio zdrav i prav šta ga je onda moglo na to da natera ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA