≫ 

Zima se ne predaje: I danas susnežica i sneg, sutra toplije, a od prekosutra zahlađenje

Najtoplije na jugoistoku zemlje, do 8 stepeni

  • 0

U severnim i istočnim predelima Srbije, u Mačvi, Podrinju i u planinskim predelima danas oblačno sa susnežicom i snegom, u centralnim i zapadnim predelima sa kišom i susnežicom, a u južnim i jugoistočnim predelima Srbije očekuje se kiša.

U delovima Timočke i Negotinske Krajine biće uslova za ledenu kišu. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca, dok će na jugu Banata i u Podunavlju duvati jak jugoistočni vetar.

Printskrin: RHMZ

Minimalna temperatura od -2 do 3 stepena, maksimalna dnevna od nule na severu i u Timočkoj i Negotinskoj Krajini do osam na jugoistoku Srbije.

U Beogradu oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Temperatura bez većeg kolebanja i biće uglavnom od 1 do 2 stepena.

Printskrin: RHMZ

Narednih dana u Srbiji oblačno sa kišom, susnežciom i snegom, samo će sutra u većini predela biti uglavnom suvo.

Maksimalna temperatura sutra od 2 do 10 stepeni, a u četvrtak i petak od 1 na severozapadu do 7 stepeni na jugoistoku Srbije. U subotu još malo hladnije.

U Beogradu sutra suvo i toplije, maksimalna temperatura do 8 stepeni. U četvrtak i petak oblačno sa kišom, u toku jutra i sa susnežicom.

Printskrin: RHMZ

Maksimalna temperatura biće od 3 do 5 stepeni. U subotu hladnije sa snegom.

VIDEO: Kerić se zatrčao u sneg, a onda je samo nestao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA