≫ 

Nišlije se mole za Čonija, repera koji je teško povređen u stravičnom požaru: Ima zlatno srce. Živi u bedi, a pomaže ljudima (FOTO) (VIDEO)

Nedavno je bio zahvalan i kad mu je čovek, koji nije imao da ga plati, napunio frižider

  • 5

Vest o stradanju Nišlije Gorana Ilića „Čonija“ koji je jutros teško povređen u požaru u svom stanu u naselju Palilula, kada mu je stradala majka Vera, podigla je grad na noge. Njegovi prijatelji, ali i oni koji ga znaju samo po „čuvenju“ na njegovom FB profilu ostavljaju neprestano poruke podrške. Zašto je „Čoni“ toliko voljen objašnjava gradski većnik Bratislav Vučković, stari Palilulac koji mladića i njegovu porodicu zna decenijama.

To je čovek sa zlatnim srcem, i to zaista nije fraza. Pomogao sam mu da se zaposli kao iznosač smeća u komunalnom preduzeću „Medijana“ i on je taj posao bez primedbi obavljao desetak godina. Nudio sam mu bolje radno mesto, ali je on odbijao ističući da mu odgovara da radi svaki drugi dan. Tako je imao vremena da dodatne prihode ostvari kroz pomoć u kući koju je pružao onima kojima je to bilo potrebno.

D.K./Telegraf.rs

Radio je sve, za sitnu paru ili za džabe, jer to je čovek koji voli da pomaže ljudima. Nedavno sam ga čuo kako priča da nije bio kivan na čoveka koji nije imao da mu plati obavljen posao, nego kada je video da mu je frižider prazan, napunio ga je o svom trošku . Eto takav je „Čoni“, eto zašto ceo Niš moli Boga da se spasi – kaže Vučković.

Dodaje, da je Goran umetnička duša, te da se bavio muzikom pa da je čak nameravao da objavi zbirku pesama.

- Hteo sam da mu pomognem oko tog njegovog pesničkog prvenca. Njemu uopšte nije smetalo to što je izbacivač smeća, čak je voleo da to pomene kada bi govorio o svojoj muzičkoj karijeri – priča Vučković.

Kaže da je Goran uspeo da sačuva životni optimizam pored svih nedaća koje su ga pratile.

- Pre dvadesetak godina mu je umro otac, a nakon toga i sestra. Živeo je sa nepokretnom majkom, u oskudici a opet uvek je bio veseo. Malo je onih koji to mogu – zaključuje Vučković.

VIDEO: Zgrada užasnog požara u Nišu u kojem je Čoni povređen, a njegova majka poginula 

(D.K./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    22. januar 2019 | 16:25

    I zasto takvi stradaju???

  • Ccc...

    22. januar 2019 | 17:11

    A šta bi sa onim “dobro se dobrim vraća”?!!

  • Milos

    22. januar 2019 | 19:52

    Evo jedna o Coniju.Za moj 18 rodjendan otiso ja po pivo u Nisku pivaru. Nosimo drug i ja gajbe kad eto ga Coni: Da vam pomognem? Ja kažem ok. Nosili mi tako kilometar i jače do moje kuće. Kada smo dosli ja mu se zahvalim i pozovem ga da dođje veceras na žurku. On se zahvali i kaže možda drugi put. Danas mi je umreo otac i moram da organizujem sahranu. E to he Coni. Drži se školski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA