Bahati vozač koji je srušio semafor u centru Zaječara i pobegao je žena: To nije njen jedini prekršaj, policija je već tragala za njom

Kada smo otkrili ko je upravljao kolima, bili smo zatečeni jer je sve to tragi-komično, kažu nadležni

  • 12

Preksinoć je vozač u centru Zaječara srušio kolima semafor i pobegao. Ali kamere su sve zabeležile…

Na osnovu snimka sa bezbednosnih kamera brzo je otkriveno o kom vozaču je reč i policija je podnela prijavu protiv lica koje je, upravljajući motornim vozilom, oborilo svetlosnu signalizaciju na uglu ulica Generala Gambete i Hajduk Veljka. Pokrenut je redovan prekršajni postupak, i to za dva izvršenje dva prekršaja: ugrožavanje bezbednosti saobraćaja i bežanje sa lica mesta udesa.

- Kada smo otkrili ko je upravljao kolima, bili smo zatečeni jer je sve to tragi-komično! Automobil je vozila devojka iz Zaječara stara 26 godina koja je prošle nedelje uz pretnju pištoljem opljačkala menjačnicu ‘’Salaš’’. I tada su je snimile kamere i brzo je identifikovana. Devojka je nakon saslušanja puštena da se brani sa slobode – saznajemo od nadležnih.

Udarajući u semafor i signalizaciju za slepe osobe, ova devojka je napravila štetu od oko 5.000 evra. Ujedno je sruđila i ceo sistem, koji košta oko 50.000 evra. U gradu zbog toga ne radi nijedan semafor i čekaju se majstori da to reše.

(Z. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    28. januar 2019 | 14:21

    Uz pretnju pistoljem opljackala menjacnicu, uhapsena i pustena na slobodu!!!??? Bravo za sudije ove drzave! Opet! Nisu kriminalci problem vec pravosudje.

  • Gini

    28. januar 2019 | 14:32

    Sudiju pod hitno uhapsiti

  • Ris

    28. januar 2019 | 14:46

    Pretnja pištoljem, pljačka i slobodna. Je li taj sudija završio osnovnu školu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA