"Smrt učesnika Velikog brata odgovor je na molitvu": U moru čudnih iskaza Miroljuba Petrovića, isplivao je jedan naročito bizaran

Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović poginuli su 29. decembra 2007.

  • 5

Samozvani doktor Miroljub Petrović, kojeg je Biljana Jovanović optužila da je zbog njegovih nadrilekarskih saveta izgubila brata Slavča Petrova i protiv kojeg je Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo predistražni postupak, svojevremeno je izjavljivao da je smrt troje učesnika rijalitija "Veliki brat" zapravo - odgovor na molitve.

Printskrin: Centar za Prirodnjačke Studije

Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović poginuli su 29. decembra 2007. u saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac-Šabac, a emitovanje rijalitija je prekinuto. Petrović je nedugo potom likovao nad ovom tragedijom:

- Da li ste čuli da je negde u svetu prekinut onaj sramni i satanski program "Veliki brat"? Da li ste čuli da se neko u svetu pobunio protiv tog programa? Imate pobunu protiv toga samo u Srbiji, gde je organizacija Dveri srpske organizovala seriju tribina, predavanja, video-materijala o pogubnom uticaju "Velikog brata". I onda je na jednoj u nizu takvih tribina, u Šapcu, ustao jedan čovek iz publike i uzviknuo: "Zašto bog dopušta da se emituje 'Veliki brat'?".

- I dva dana nakon te tribine u Šapcu prekinut je taj sramni program na način koji vam je poznat. Dakle, ovi mladi ljudi iz organizacije Dveri srpske su prizivali boga, govorili ljudima, dali sve do sebe i stigao je odgovor na molitvu - objava je Petrovića koja je citirana na forumu njegovog Centra za prirodnjačke studije.

Printskrin: B92

Podsetimo, 29. decembra 2007. godine, poginuli su učesnici Velikog Brata Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović. Oni su svoje živote izgubili u saobraćajnoj nezgodi kada su na putu Obrenovac-Šabac automobilom sleteli u reku.

Produkcija je tada istog trenutka prekinula emitovanje emisije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дане

    28. januar 2019 | 14:44

    Затвор бато затвор!!!

  • Лицемер

    28. januar 2019 | 13:07

    Сестра се ограђује од одговорности па пљује овог преваранта. Осудите их обоје, њега за превару а њу јер брата о којем сад прича није одвела код доктора.

  • Wien

    28. januar 2019 | 16:32

    Zatvor i to na duze vreme...i sestru jadnog preminulog svakako na robiju ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA