≫ 

Od petka se ukidaju vozovi iz Beograda za Novi Sad, Suboticu, Budimpeštu i Beč zbog velikih radova na pruzi kroz Srem

Do Budimpešte će se putovati od Novog Sada sa presedanjem u Kelebiji

  • 1

Zbog radova na rekonstrukciji pruge vozovi od 1. februara neće saobraćati na relaciji Beograd - Novi Sad. Vozovi u unutrašnjem saobraćaju, saobraćaće samo na relaciji Novi Sad - Subotica i natrag, dok će obustava saobraćaja biti na relaciji Beograd Centar - Novi Sad, navodi se u saopštenju "Srbija voza".

Međunarodni voz koji iz Beograd centra za Budimpeštu polazi u 11.13 časova, polaziće iz Novog Sada u 11:00 časova do Kelebije, sa presedanjem iz Kelebije u 14.46 časova za Budimpeštu.

Voz koji iz Budimpešte za Beograd Centar polazi u 7.57 časova, polaziće u 11.57 časova do Kelebije, sa presedanjem iz Kelebije u 15.41 časova za Novi Sad.

Voz koji iz Beograd Centra za Budimpeštu polazi u 21.15 časova, kao i voz koji iz Budimpešte za Beograd Centar polazi u 22.15 časova, neće saobraćati do završetka radova.

Međunarodni voz koji iz Beograd Centra za Beč polazi u 7.13 časova, kao i voz koji iz Beča za Beograd Centar polazi u 8.42 časova, neće saobraćati do završetka radova.

Premda se ne navodi vreme završetka radova, kako saznajemo ono bi moglo da bude i do godinu dana.

VIDEO: Pao sneg pokvarile se rampe a vozovi i dalje prolaze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    29. januar 2019 | 12:45

    Niko nece ni primetiti, mislice da je uobicajeno kasnjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA