≫ 

Burno jutro u Loznici: Sve je bilo mirno, a kada su ljudi krenuli na posao, zatekli su nerealnu scenu na ulicama, čaure su bile svuda

Čak 35 strujomera oštećeno je na isti način

  • 6

Nepoznato lice je u utorak rano ujutru, iz, kako se pretpostavlja, vatrenog oružja pucalo u strujomere u Loznici. U EPS-u su rekli da su građani ceo dan juče prijavljivali da je još nekoliko strujomera oštećeno na taj način.

Prema informacijama Osnovnog javog tužioca u Loznici, u tom gradu oštećeno je oko 35 strujomera.

Policija je na terenu pronašla tri zrna od vatrenog oružja, zbog čega se sumnja da su sva oštećenja na strujomerima nastala tako što je neko pucao u njih.

Počinioci još uvek nisu pronađeni, istraga je u toku, i tužilac očekuje da slučaj bude rešen u najkraćem roku.

Svi oštećeni strujomeri nalaze se na stubovima uz porodične kuće, ali na svu sreću niko od građana nije povređen. Stanari u ulicama gde je došlo do problema nisu čuli nikakvu pucnjavu.

U saopštenju koje smo dobili od EPS-a trenutno je šteta procenjena na 1,9 miliona dinara, ali očekuju nove izveštaje sa terena tako da se može očekivati da ona bude i veća. Većih problema u snabdevanju električnom energijom nije bilo, a do prekida je došlo samo na kratko dok su radnici tog preduzeća menjali oštećene strujomere.

VIDEO: Zbog krađe struje na Kosovu evropski radnici kasne na posao

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    7. februar 2019 | 10:22

    Nema tu nikakvog cudjenja. Nesto sto je mimo moga poseda tacnije izlozeno na ulici moze biti meta bilo kojeg bahatog ponasanja pojedinaca. Nismo mi kao narod dostigli nivo normalnog ponasanja . Vratite satove unutar poseda vlasnika i nepravite sebi troskove izmestanja . Daleko smo mi od civilizovanog sveta!

  • Gorrn

    7. februar 2019 | 11:30

    Ništa čudno, od tih ogromnih kutija ne može da se prolazi trotoarom. Ako već treba da budu na banderama, onda ih podignite na 2.5m visine tako da ne smetaju nikome. Taj koji čita strujomere jednom mesečno neka nosi male merdevine sa sobom, a ne da građani 200 puta DNEVNO zaobilaze te kutijetine izlazeći na ulicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA