≫ 

Porodica vozača autobusa koji je Dei iščupao ruku moli se da se voditeljka što pre oporavi: "Bojan je savestan vozač, ne pije, ne puši, on živi od tog volana"

Policija je saslušala još nekoliko svedoka, a vozila su poslata na veštačenje

  • 20

Policija je u petak od vozača autobusa sa linije 78 Bojana Jovanovića uzela izjavu u vezi sa stravičnom saobraćajnom nesrećom u kojoj je teško povređena voditeljka televizije Pink Dea Đurđević. On je odmah posle nesreće otišao u porodični dom u selu Jagnjilo kod Mladenovca, a cela njegova porodica moli se da se voditeljka što pre oporavi.

Pored njega, saslušano je još nekoliko svedoka, a ostalo je da se ispitaju i drugi očevici.

Veštače se i sva vozila koja su učestvovala u lančanom sudaru, a trenutno su na vanrednom tehničkom pregledu. Zatraženi su i izveštaji JKP "Vodovoda i kanalizacije" zbog vode koja se slivala tog jutra niz Ulicu Ljutice Bogdana i ledila asfalt, jer je napolju bilo minus 2. Izveštaj treba da dostavi i firma "Putevi Beograd".

- Dea još neće svedočiti, a u ovom trenutku to nije ni potrebno - navodi izvor "Novosti" blizak istrazi.

Ona se uspešno oporavlja na VMA Foto: Instagram/deadjurdjevic

Bojanov otac, Milan Jovanović, kaže da je njegov sin u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Bojan teško podnosi sve to. Ispričao mi je da je tog jutra vozio sporo, da je pokušao da obiđe automobil, koji je imao udes. Tog trenutka, međutim, u susret mu je naišlo drugo vozilo. Skrenuo je udesno i zakačio taj zaustavljeni automobil. Onda je proklizao i udario u voditeljku - priča njegov otac Milan.

Milan Jovanović navodi da se svi u kući mole da Dea što pre ozdravi, da normalno koristi ruku i nastavi da živi normalnim životom. Bojan je, navodi Milan, izrazio želju i da je poseti u bolnici čim to bude bilo moguće.

- Moj sin je savestan vozač, koji godinama vozi autobuse, i nikada nije imao nikakvih problema. On ne pije, ne puši, živi od tog volana. I ja sam vozač u penziji, prešao sam milione kilometara i znam koliko je taj posao težak. Bojan dve godine radi u preduzeću "Banbus", i tu liniju 78 veoma dobro poznaje - ističe Milan.

VIDEO: Potresna ispovest Predraga Sarape

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    9. februar 2019 | 10:27

    Naravno da će sada svi drvlje i kamenje na vozača. Slažem se da su u poslednje vreme bahati,pričaju telefonom dok voze,puše u vozilima itd. Može im se,jer ih nema dovoljno. Ali,ne možemo reći da su svi vozači takvi. Sada je lako da analiziramo šta je trebao da uradi vozač busa,ali šta ćemo sa gradskim službama koje nikada nisu krive?!

  • СамоСлогаСрбинаСпасава

    9. februar 2019 | 10:07

    Аутобус је тежак када добије клизање по леду човек се тешко ту може снаћи,верујем да је возач искрен,Деи нека је бог на помоћи да се брзо опорави и да прими у посету искреног возача јер то искрено жели,ја сам и сам возач који се саосећа и са Део и са возачем.Више савести и пажње од свих учесника треба да буде у саобраћају.Од сигнализације удеса обележавања места итд....Свако добро

  • Olja

    9. februar 2019 | 09:44

    Teska situacija za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA