≫ 

Dete (2) preminulo u čačanskoj bolnici: Lekari su rekli da je stabilno, sat i po kasnije iznenada mu se pogoršalo stanje

Noćas je dete hospitalizovano, a preminulo je u bolnici nakon iznenadne promene stanja

  • 24

Rano jutros u čačanskoj bolnici preminulo je dete staro dve godine i osam meseci. Ono je, kako navode u bolnici, sinoć posle 20 časova primljeno sa znacima respiratorne infekcije.

- Nakon hospitalizacije, sprovedene su sve dijagnostičke procedure i uključena je adekvatna terapija, uz praćenje vitalnih funkcija, koje su bile stabilne i na poslednjem kliničkom pregledu, oko četiri sata ujutru. Ubrzo nakon toga dolazi do iznenadnog pogoršanja i uz sve preduzete mere reanimacije pedijatra i anesteziologa. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrtni ishod u 5.37 časova - rekla je dr Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

Prema rečima dr Kočović, o ishodu su obaveštene sve nadležne ustanove i podnet je zahtev za kliničku obdukciju.

Pojedini mediji objavili su postoji sumnja da je do smrtnog ishoda došlo zbog komplikacija izazvanih virusom gripa i da je zbog toga naložena obdukcija. Ova informacija još uvek nije utvrđena.

VIDEO: Počelo je nešto da vas lomi, proverite da li imate grip pre nego što postane kasno

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    9. februar 2019 | 13:56

    Jojj, sta nam se ovo desava, Tesko neko vreme doslo..uhh.!!!

  • Ma

    9. februar 2019 | 14:20

    Ubacili nam virus.

  • Stefan84

    9. februar 2019 | 14:05

    Ocigledno je da lekovi ne odgovaraju tim virusima!!! Znam 20ak osoba koje su za par nedelja umrle, zdrave, mlade,pune zivota.. Preko noci temperatura i cao. Ali cudno da onaj ko ima 5 dana temperaturu umre cim ode u bolnicu. A oni koje doktori vrate nekim cudom ozdrave. Skoro sam imao bakterije i jedva sam se povratio jer su lekovi pogorsali stanje. Nisam pametan sta i kako vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA