Velika promena za vozače početnike: Detaljan spisak svih stavki koje će morati da ispune pre nego što sami sednu za volan

Još uvek se dobija na jednu godinu. To pravilo važiće do aprila 2019. godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zwmun
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zakon

    10. februar 2019 | 09:21

    Probna dozvola je svud na svetu od 1-2 godine. To je ok. Ali zasto deca da nevoze posle 23 casa??? Zasto ako pise 100 ogranicenje nesme da voze 100 nego moraju manje? Zasto nemogu ja da odlucim koju jacinu auto ima sto vozi moje dete? Ako su deca luda luda su i sa slab auto i pre 23 sata i idu 100 i nesto i ako smeju samo 100. Malo preterano. Kada ce ta deca da nauce da voze? Izmedju 6 i 23 sa manjom brzinom nego dozvoljenoj??? On ako se vuce sa 90 umesto dozvoljenih 100 na ulici samo ometa voznju drugima i to je jos opasnije za sve ostale vozace, jer svi ce bahato da ih preticu jer se nerviraju iza njih. Ako imam auto sa 150 konja dete nesme bez mene da vozi, pa zasta je onda polozila..., ili da joj kupim nov auto? Zakoni treba da se postuju, ali pustite malo i tu decu da zive, i u inostranstvo deca voze po celu noc, sami sa jaka auta, nego pamet u glavu gde da su.

  • brana

    10. februar 2019 | 02:59

    Nicemu ovi zakoni ne sluze osim maltretiranju mladih vozaca.Umesto da ih obucavaju ROFESIONALCI i da naprave od njih prave vozace uvede se neki besmisleni zakoni.Bolje povecajte vroj casova da se novajlije naviknu na saobracaj i razne situacoje a ne ovakve gluposti.Vozac ili zna ili ne zna da vozi a ako ne zna taj sto je sa njim u vozilu kao pratnja je samo jos jedna potencijalna zrtva.Nikada vise losijih vozaca u zivoti nisam video nego sto ke poslednjih godinu dana na ulicama,ovo je strsno,rizik je svako sedanje u autompbil zbog ludih ljudi koji katastrofalno voze.Smisliti nove kazne za mobilni jer tvrdim da je uzrok broj 1 za sve saobracajne nesrece!!!

  • Hs

    10. februar 2019 | 00:52

    Treba ograničiti NOMINALNU SNAGU . Ali naši ministri ne znaju šta je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA