≫ 

Posle seks-afere u Petrovcu na Mlavi, reagovao Igor Jurić: "Da li ćemo ovim pedofilima i zlostavljačima stati na put?"

Prikupljeno čak 117 izjava učesnika i svedoka seks-orgija sa devojčicom

  • 44

Nakon što je Telegraf otkrio neviđenu aferu koja je potresla Petrovac na Mlavi, u kojoj je glavna žrtva bila petnaestogodišnja devojčica M. S., koju su lokalni moćnici, biznismeni, pa čak i policajci uvukli u prostituciju, reagovao je i Igor Jurić.

"Lokalni moćnici Petrovca na Mlavi silovali mesecima siromašnu devojčicu. Pratimo slučaj iz Bora, čuveni "Jutka" iz Brusa je još silniji i bahatiji i pored gomile dokaza zlostavljanih žena, sada Petrovac na Mlavi. Da li ćemo ovim pedofilima i zlostavljačima stati na put i kazniti ih adekvatno ili im poslati poruku da im je uz funkciju dozvoljeno i iživljavanje nad decom i ženama?", zapitao se Igor Jurić.

Problem sa ovim slučajem o kom se šuškalo u lokalnim kuloarima je taj što je u istrazi prikupljeo čak 117 izjava učesnika i svedoka seks-orgija, a samo dvojica mladića su osuđeni kako bi se slučaj što pre zatvorio i zataškao.

Došlo se čak i do imena dece i očeva, uglednih biznismena i lokalnih opštinara koji su imali odnose sa M. S. Svedoci su donosili prepiske s mobilnih telefona, eksplicitne fotografije, na kojima su se videle orgije, veštačeni su telefoni - kazali su za Telegraf u lokalnoj policiji.

Na kraju su odgovarala samo dva mladića, tada maloletnici, zbog sumnje da su ucenjivanjem s njenim porno-snimkom s bivšim dečkom prisilili devojčicu na seksualne odnose sa njima.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, devojčica je bukvalno uvučena u prostituciju, od naizgled benignog slobodnog ponašanja sa vršnjacima, pa sve do makroa koji ju je privodio muškarcima.

- Prva iskustva imala je sa svojim vršnjacima, a kad se pročulo za nju, počeli su da se raspituju i njihovi očevi - biznismeni, opštinari i policajci. Taj jedan, koji je blizak sa opštinskim funkcionerima, postao joj je ubrzo makro. Kako ga ne bi dirali i da bi sebi obezbedio siguran posao, lokalnim šerifima je nabacivao devojčicu koja im je služila i kao poslovna pratnja za goste - tvrdi jedna njena poznanica.

Ovaj slučaj, saznajemo, dospeo je i do Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije i Republičkog javnog tužilaštva jer njihove kolege na lokalu do kraja nisu pravilno utvrdile činjenično stanje jer su svesno oslobodili odgovornosti sve ostale aktere ove afere.

ORGIJALI U SVLAČIONICI I KUKURUZIŠTU

Foto: E-braničevo

Kako je saznao "Telegraf", s devojčicom su orgijali i u svlačionici kod igrališta lokalnog kluba.

- Tu su dve sobe kod igrališta gde su dovodili devojčicu. Čak je i rođak jednog opštinara krao ključeve od njega da bi orgijao s devojčicom u toj svlačionici. Sinovi i očevi su je seksualno zlostavljali i u dvorištu stare škole, ali i u kukuruzištu iza nekadašnje diskoteke van varošice koja je sada zatvorena - navode upućeni u ovu aferu.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    16. februar 2019 | 10:28

    Ja razumem ovog čoveka da ga boli njegova rana al previse se umesaao u sve ovo

  • Srba

    16. februar 2019 | 16:57

    Jednostavno treba napraviti specikalni odred koji ce to sve regulisati, ni po babu ni po stričevima, posto se vidi da tu ima i lokalnih mocnika,policajaca,maloletnika itd. Sve to treba pohapsiti i poslati na dugorocne kazne bez mogucnosti prevremenog otpusta.

  • Rasta

    16. februar 2019 | 11:00

    Oni su nju ubedili da čini pravu stvar, dobar izbor u svom životu. Nažalost po ovdašnjem zakonu nisu kažnjivi ili zanemarljivo dok je ta devojka nažalost već izabrala svoju budućnost. Siromašni smo u izboru obrazovanja i to se sve ispoljava u društvu. Obrazovanje mora da prati trendove i potrebu.Samo još jedna tužna priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA