20% popusta na Putno osiguranje, povodom Sajma turizma

Sava osiguranje, povodom Sajma turizma koji se održava u Beogradu od 21-24. februara 2019. godine, organizuje specijalnu sajamsku akciju za Putno osiguranje

  • 0

Posetiocima Sajma turizma, Sava osiguranje će omogućiti da, na svom štandu broj 2220 u hali 2, na nivou A, nakon registracije preko webshop aplikacije dobiju Promo kod sa kojim ostvaruju 20% popusta na premiju osiguranja, prilikom kupovine polise Putnog osiguranja.

U istom periodu od 21-24. februara 2019. godine, svi koji ne budu u mogućnosti da dođu na Sajam turizma moći će da, preko sajta Sava osiguranja preuzmu Promo kod.

Popust od 20%, odnosno dobijeni PROMO KOD može se iskoristiti za kupovinu jedne polise Putnog osiguranja.

Promo kod se može dobiti samo u toku trajanja akcije, od 21-24. februara, ali kako većina građana još uvek nije odabrala termin i destinaciju za svoje letovanje ili neko drugo putovanje, omogućeno je da Promo kod mogu iskoristiti do 30.06.2019.godine i tako sebi obezebede povoljniju polisu Putnog osiguranja do početka letnje sezone.

Detaljnije informacije i uslovi Putnog osiguranja nalaze se na OVOM linku.

Sava osiguranje poziva sve posetioce Sajma turizma, kao i građane koji planiraju da putuju u narednim mesec ima, da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbede na jednostavan i brz način povoljno osiguravajuće pokriće za individualno ili porodično putovanje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA