≫ 

Pretučen zamenik višeg javnog tužioca u restoranu u Smederevskoj Palanci: Dete gledalo kako napadač udara njegovog oca

Napadnut je Aleksandar Kuzmanović kome je u međuvremenu pozlilo i on se nalazi u bolnici

  • 13

Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu, Aleksandar Kuzmanović večeras je pretučen.

Tužilac je napadnut u jednom restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre počeo da ga vređa i preti rečima “znam ja vas tužioče dobro”. Potom je muškarac prišao stolu i dva puta udario Kuzmanovića koji je pao sa stolice.

Ovo je “Novostima” potvrdio Viši javni tužilac, Dragan Lopušina: Kuzmanović je zadobio udarac u predelu slepoočnice, a prilikom pada sa stolice je povredio i nogu. Pomoć mu je odmah ukazana u Domu zdravlja. Tokom večeri, međutim, njemu je pozlilo i trenutno je u bolnici.

Tužilac Lopušina kaže da je napadač uhapšen, i najoštrije osuđuje napad na kolegu.

- Napadač mu se obratio kao tužiocu pogrdnim rečima i uz pretnje. Nedopustivo je da nosioci pravosudnih funkcija, koji samo rade svoj posao, budu na ovaj način tretirani. Tužilaštvo će preduzeti sve mere da napadač bude adekvatno procesuiran, kaže Lopušina.

Ovo je za dva dana drugi napad na nosioce pravosudnih funkcija.

Naime, policija traga za Dejanom Pašićem (na fotografiji dole) koji je u bekstvu nakon što je juče uputio ozbiljne pretnje sudskom veću Višeg suda u Smederevu.

Dejan Pašić u bekstvu, supruga optužena za trovanje kolega Foto: Facebook

Dejan Pašić je suprug laborantkinje Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Smederevu, koja je uhapšena je prošle godine pod optužbom da je kolegama na poslu u posudu sa kafom sipala otrovan pesticid.

Pretnje su odmah službeno prijavljene. Izdat je nalog za njegovo privođenje, ali ga policija do večeras nije pronašla.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukodlak

    24. februar 2019 | 00:28

    Bas ste vi nosioci , cega:korumpiranosti, zalosno jeste, ali bolje i ne zasuzuju . Krije te se ,iza drzave, a vase hirove proturate, zloupotrba sluzbenog polozaja bi trebalo najostrije da se kaznjava. Kada bi postojao neki nadzor nad vama mislim da bi vas 80-90/ bilo sa one strane resetaka.

  • Retro

    23. februar 2019 | 23:41

    Pa on nebi bio tužilac ako bi svoj posao obavljao po želji okrivljenih građana. Podrazumeva se da radi po zakonu a da li je radio to ne znam. A o efikasnosti sudstva sramota me je da pišem. To je misaona imenica već duže vreme.

  • Smederevac

    23. februar 2019 | 21:44

    Sve afere u Smederevu se ispeglaju I zastarevaju Ali pre toga .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA