Osveta u Aleksincu: Snaja deveru buldožerom upala u dvorište, rušila sve pred sobom (FOTO)

Niko nema pojma odakle joj mašina!

  • 24

Aleksinčanka N. Ž. (43) odlučila je da na nesvakidašnji način reši imovinsku zađevicu sa svojim deverom Slobodanom Pavlovićem, pa je zasela za volan buldožera, srušila mu dvorišnu ogradu, a zatim uništila 50.000 sadnica tuja vrednih oko pola miliona dinara.

Policija koja je stigla na poziv šokiranih komšija, frapirala se kada je zaustavivši građevinsko vozilo ustanovila da je N.Ž. u napad na deverovu imovinu sa sobom povela i sina (12). No, tu se problemi sa ovom porodicom nisu okončali, jer se V.P, muž vozačice buldožera, sukobio sa policijom koja je ovim povodom intervenisala, pa je uhapšen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

"Preorala" je deveru dvorište Foto: Telegraf

Njegova supruga, biće gonjena samo prekršajno i to zbog vožnje neregistrovanog buldodžera nedozvoljenom brzinom. Kako saznajemo, do rođačkog obračuna došlo je jutros oko 2.40 sati.

- Šta da vam kažem, napravila je haos po dvorištu, evo i komšiji je oštetila ogradu. Nisam ni izlazio iz kuće dok se to dešavalo, nisam želeo da pogoršavam stvari. Tek kad je svanulo videla sam šta je uradila, oborila ogradu, rasturila mi dvorište i uništila sadnice koje sam odgajao radi prodaje – vajka se Slobodan Pavlović.

Rušila je sve pred sobom usred noći Foto: Telegraf

On priznaje da je sa mužem N.Ž, svojim bratom od strica, imao nesuglasice oko placa koji je koristio za odgajanje sadnica tuje, ali da se nije nadao da će prerasti u neviđeni obračun.

- Deo placa na kojem je moj rasadnik ukrasnog bilja pripada njima. Tuje sam posadio uz njihovu saglasnost, a njima sam pre nekoliko godina dao novac da kupe plac u zamenu za to zemljište. Međutim, oni su se predomislili i zahtevali da iselim rasadnik, pristao sam na to ali sam zatražio rok od mesec dana da to učinim. Takođe, zahtevao sam da mi daju novac koji sam im isplatio za to parče placa. Nisam mogao ni da sanjam da će snajka stvari uzeti u svoje ruke, ne bi me čudilo da brat za to uopšte nije znao – iščuđava se Slobodan.

Oštetila ogradu i sadnice tuja Foto: Telegraf

ONA PUŠTENA KUĆI, NJEN MUŽ ZADRŽAN U POLICIJI

N.Ž. je nakon saslušanja puštena kući, dok je njen muž zadržan u policiji i biće sa krivičnom prijavom priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Slobdan kaže da pretpostavlja da je N.Ž. buldožer uzela od rođaka.

Rusvaj u Aleksincu Foto: Telegraf

- Znam da se njeni rođaci bave eksploatacijom šljunka, pa pretpostavljam da je od njih uzela buldožer. Verujem da oni nisu znali za šta joj je potreban, ako su joj uopšte dozvolili da ga uzme – kaže ogorčeni čovek.

Porodična svađa okončala se sveopštim rušenjem Foto: Telegraf
Svađa je krenula od zajedničkog placa Foto: Telegraf

Video: Pa, da li je moralo baš ovako? Buldožer za nekoliko minuta satro na desetine skupocenih automobila, ljudi oduševljeno posmatrali

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. februar 2019 | 20:17

    Takva mi žena treba. Žena zmaj.

  • Sale X

    24. februar 2019 | 20:07

    Nije ona iz čista mira ustala, sela u buldožer i to rušila, prekipelo je ženi podrška za nju!

  • Bor

    24. februar 2019 | 19:38

    Sve se dobro završilo,samo da nije radilo oružje,sekira ili neka druga alatka a ovako svi živi i zdravi i sada bi trebalo lakše da se sporazumeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA