Bolna ispovest Nebojšine majke koji je nestao pre 16 dana: Predugo sve traje, ne znamo ništa o njemu. Sve je misterija

Prema njenim rečima u porodici vladaju dobri i harmonični odnosi

  • 2

Dok prolazi 16. dan od kada je Nebojša Karan (26) poslednji put viđen da izlazi iz svog porodičnog doma njegova majka Radmila hoda somborskim ulicama u nadi da će ponovo videti sina. Nebojšina porodica prolazi najteže trenutke u životu već drugu sedmicu jer se o njemu ništa ne zna.

Mladić koji je imao sređen i miran život kao da je 9. februara propao u zemlju.

- Nema ništa novo. Još uvek ništa ne znamo o Nebojši. Sve dojave idu na proveru, ali nijedna do sada nije dala rezultate. Ne mislim da su namerno lažne, ali nisu odvele do njega. Napolju sam, šetam i ne znam šta da kažem - skrhana je Nebojšina majka Radmila.

Prema njenim rečima u porodici vladaju dobri i harmonični odnosi, a na dan nestanka Nebojša je bio u kući sa ocem i starijim bratom. Kao i sve prethodne i taj dan proveli su mirno i uobičajeno. Nebojša se čuo sa kumom jer je dobio kumče i planirao je da uskoro vidi bebu, piše Blic.

Nebojša Karan je nestao pre 16 dana Printskrin: nestalisrbija.rs

Otac i brat su čuli zvuk vrata i pomislili su da je izašao napolje. Od tada ga više niko od njegovih nije video.

- Nije poneo mobilni telefon i sve brojeve smo proverili, ali niko ništa ne zna. Sve je misterija. Verujem da policija radi svoj posao. Ali... predugo je to sada već... 16. dan - zabrinuta je majka Radmila.

Kako je ranije izjavila "njen sin nikada ne ode nigde ni na 15 minuta, osim do kapije u dvorištu, a da se ne javi i telefon je uvek imao sa sobom".

Nebojša Karan je visok 180 centimetara, ima 84 kilograma, crnu kosu i braon oči. U trenutku nestanka na sebi je imao teksas farmerke, crni džemper, patike "nike" sivo-crne i crnu jaknu.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA