≫ 

Aleksandar je otišao da kupi jaja na akciji i na haubi zatekao torbicu: Kad sam video šta je unutra, zavrtelo mi se u glavi, a niz leđa krenuo hladan znoj (FOTO)

On veruje da je u torbici bilo možda i pedesetak hiljada evra, jer je bila puna krupnih novčanica

  • 19

Nišlija Aleksandar Miladinović zaslužio je epitet poštenjačine bez premca jer je jednoj svojoj sugrađanki vratio torbicu u kojoj je bilo pedesetak hiljada evra.

Miladinović je torbu sa novcem pronašao juče oko 10 sati na haubi svog automobila parkiranog nedaleko od PD "Jugoistok" gde radi i bez razmišljanja novac vratio vlasnici iako, kako sam priznaje, toliku gomilu para u životu nije video, a verovatno ni neće.

Aleksandar Miladinović, Foto: Telegraf

- Izašao sam iz firme na pauzu, usput sam kupio neka jaja na akciji, pa sam otišao do svog vozila da ih ostavim. Kada sam došao do automobila ugledao sam na haubi torbicu, osvrnuo sam se oko sebe, očekujući da je neko uzme, ali nigde nikog nije bilo. Otvorim torbicu, a kada sam video šta je unutra, zavrtelo mi se u glavi, a niz leđa mi je krenuo hladan znoj... što kaže Šojić iz "Bele lađe" – pare ko pleva – priča Miladinović.

Kaže da veruje da je u torbici bilo možda i pedesetak hiljada evra, jer je bila puna krupnih novčanica.

U torbici je bilo oko 50.000 evra, smatra Aleksandar, Foto: Telegraf

- Video sam debeo svežanj banknota od po 500 evra i još gomilu od po 200, 100 i 50. Prvo što sam pomislio je da je možda neko nešto prodao radi lečenja, znam kakva je to muka, jer se i ja borim sa psorijazom. Dok sam se premišljao šta da radim, zazvonio je telefon... Oslušnuo sam, znam da moj tako ne zvoni, a onda sam sa strane u torbici video mobilni. Javio sam se i čuo glas uplakane i usplahirene žene. Pitala me je da li sam našao torbicu i da li hoću da joj vratim. Kazao sam joj da su pare kod mene i da je čekam na parkingu kod Čaira...  - priča Aleksandar.

DA LI BEŠE DRAGICA, LJUBICA, ZORICA...

- Dok sam povukao dva dima iz cigarete, na parking je stigao beli "punto" i iz njega je izletela žena čije je lice bilo izobličeno od plača i brige. Zagrlila me je i izljubila kao najrođenijeg, objasnila mi je da je telefonirala kada je spustila torbicu na haubu mog automobila da bi uzela ključeve od svog auta, a zatim otišla ostavivši pare. Objasnila mi je da je to novac od nekog nasleđa koje treba da podeli sa rođacima... Rekla mi je i kako se zove, ali da me ubijete sad ne znam da li beše Zorica, Ljubica, Dragica... toliko sam bio uzbuđen. Evo, otkako sam došao kući, tri majice sam promenio, još se znojim od uzbuđenja – kazuje pošteni Nišlija.

Parking gde je pronađen novac, Foto: Telegraf

MOJE BOGATSTVO SU MOJA DECA

Miladinović priznaje da bi mu tolike pare dobrodošle jer u "Jugoistoku" nema stalni radni odnos, a odgaja troje dece, od kojih je najmlađe tromesečna beba.

- Da imam te pare kupio bih najstarijem sinu stan... znam da se toliki novac ne zarađuje lako, pa nemam iluzija. Moji roditelji su radili i mučili se pa su stvorili nešto za mene i brata. Tako ću i ja, moje troje dece su najveće bogatstvo – zaključuje Aleksandar.

VIDEO: Epska borba za torbu punu novca!

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.M

    26. februar 2019 | 20:15

    Telefonirala pa spustila torbicu, a telefon u torbici :-)

  • Tako je...

    26. februar 2019 | 20:31

    BRAVO KRALJU...DECA SU NAJVAZNIJA.

  • Oks

    26. februar 2019 | 20:41

    Ma.. kad bi se tako ostavljalo, zaboravljalo 50 hilj.eura. ja 1000 dinara gledam kao oči u glavi. Nemojmo se zavaravati i lagati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA