Stižu pozivi na vojne vežbe: Evo šta se dešava ako se ne odazovete i kako je možete odložiti ili prekinuti

Poziv budućim rezervistima dostavlja se 30 dana pre datuma javljanja na zakazane vežbe, a ukoliko neki od njih nije u mogućnosti da se odazove, ima rok od osam dana da dostavi "opravdanje"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dec
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    12. oktobar 2019 | 08:57

    Upravo sam dosao sa te vojne vezbe pa da napisem neke utiske iz prve ruke sto se tice placanja za ljude koji su zaposleni vojska refundira vasem poslodavcu vi tu nemate nista vodite se kao da ste bili na poslu oni koji nisu zaposleni moraju doneti uverenje od biroa za zaposljavanje da nisu u radnom odnosu i sleduje ga 800 dinara po danu koje ce dobiti za 3 meseca tako barem oni kazu ljudi koji su nezaposleni i nisu na birou oni ne dobijaju nista gulio si i to ti je to. Sto se tice troskova puta moras imati svoj ziro racun ako ga nemas opet nista ni od toga. Znaci dnevnica je 800 dinara putni troskovi zavisi odakle dolazite. Sto se tice hrane barem na Batajnici gde sam ja bio blagi uzas konzerva se cepa samo tako za rucak pogotovo ishrana vrlo losa uniforma u losem stanju pogotovo cizme smo svi dobijali stare i istrosene. Spavaona u raspadnom stanju kasete sve slomljene ni jedna nije mogla da se zakljuca prasina pauci bube na sve strane. Sto se tice obuke nista nisam video sto vec ne znam bilo je gadjanje rasklapanje puske ciscenje nista posebno gubljenje vremena manje vise. Sto se tice oficira bili su korektni maximalno kao i svi rezervisti bili su vise nego dobri likovi tu nemam zamerku. Jedina dobra stvar iz ovog svega je sto sam upoznao neke nove ljude ovo ostalo nista. Hrana losa spavaona raspad totalni. Obuka nista posebno sve vec vidjeno toliko od mene.

  • Jasminka

    05. mart 2019 | 19:16

    Do kada mislite našu mladost trošiti na RATOVANJE...

  • Vinko

    04. mart 2019 | 17:05

    Ja sam odlsužio vojsku godinu dana i prisilno mobiliziran u rat 1999 god.Ja u Vulinovu rezervu ne idem ni mrtav.Imam i dvojno državljanstvo odričem se srpskog i idem što dalje od ove propale banana zemlje.Dosta je bilo ratova i vojski.Narodu je dosta svega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA