Marija, Danijela, Sandra... Jutka je godinama zlostavljao brojne žene: Jedna od njih je završila na psihijatriji

Pored prepiske Marije Lukić sa Milutinom Jeličićem Jutkom koja je ranije objavljena, postoji niz poruka koje kao dokaz seksualnog uznemiravanja postoje i u slučaju druge žene

  • 37

Milutin Jeličić Jutka predsednik opštine Brus koji danas podnosi ostavku, godinama je seksualno uznemiravao žene. Samo je svojoj bivšoj sekretarici Mariji Lukić, čiji je slučaj polnog uznemiravanja završio na sudu, poslao više od 15.000 poruka, što lascivnog što pretećeg karaktera.

Njega je prijavilo sedam žena po istom osnovu, a samo u slučaju Marije Lukić pravda bi mogla da bude zadovoljena.

Sandra Milanović, koja je pored Marije Lukić, takođe tužila Milutina Jeličića za seksualno uznemiravanje, i njen suprug Slavoljub svojevremeno su dobili obaveštenje tužioca Dragana Jovanovića da je njihova prijava odbijena jer ne postoji sumnja da je Jutka učinio krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti.

Pored prepiske Marije Lukić sa Milutinom Jeličićem Jutkom koja je ranije objavljena, postoji niz poruka koje kao dokaz seksualnog uznemiravanja postoje i u slučaju Sandre Milanović.

Sandra Milanović Foto: Facebook/Sandra Milanovic

Jednom prilikom kada je onda došla da mu objasni nešto u vezi sa radom na računaru, Milutin Jeličić Jutka je u prepisci pita "da li dolazi u miniću".

Nakon što su se sastali, sa istog Jutkinog broja stiže i sledeća poruka:

- Srce moje lepo, baš si me uzbudila prijatno. Ja bih da te mazim malo, ali da mi ne zameriš. Cmmmooookk - napisao je Jeličić, posle ćega mu je Milanovićeva rekla da više neće dolaziti i da joj posao pod tim uslovima ne treba.

Ipak, najveći broj poruka bio je upućen Mariji Lukić koju je Jeličić seksualno uznemiravao od prvog susreta kada joj je stavio ruku na zadnjicu. Već prilikom sledećeg susreta, prvo joj je rukom prešao preko butine, a zatim ju je i nasilno poljubio.

Nakon toga Jutka joj je poslao i poruku u znak navodnog izvinjenja.

- Izvini što sam te malo ljubio danas nasilno, mimo tvoje želje i volje. Neću više, glupo je što ovo radim jednostrano - stoji u poruci s kraja 2016. godine.

Marija Lukić Foto: Privatna arhiva

Na poruke svoje tadašnje sekretarice, u kojima ona pokušava da ga odbije, nije obraćao pažnju, već je u istom tonu nastavio.

- Ma OK, tebi je lepooo a meni ne baš, al ću se i ja potruditi da i meni baš lepoo bude - napisao je Jeličić.

Dalje u prepiskama Jeličić piše kako boljeg od njega neće naći, jer je on najbolji. A na njenu poruku da ne traži muškarca, već da ga je pitala za mogućnost napredovanja u poslu, on odgovara da joj nudi sve, da je obećao, ali da ona ne želi.

- Ljubkam želkammmmmm te srceeee. Kad ćemo se volkatiiiii veććććććć dve godine prođoše većććć - napisao je, a odgovor Lukićeve da "unapređenja, izgleda, nema bez je*anja", on kaže:

- Za neke nemaaa a za neke imaaaaa.

Jedna od žrtava koje su prijavile Jutku za uznemiravanje bila je i Danijela Vukajlović. Jutka se u njenom slučaju nije suzdržao od vređanja ni u sudnici.

Milutin Jeličić Jutka Printskrin: Youtube/RTV Krusevac

Dok je Danijela Vukajlović, koja se u tom trenutku porodila pre samo dva meseca, govorila o strahotama kroz koje je prošla, Jeličić joj je vulgarno dobacio da "nije njegov nivo".

- Pogledaj se kakva si, na šta ličiš, baš ću tebe da štipkam! - rekao je Jutka tada.

Žrtva koja je možda najgore prošla, jer je zbog svega, a najviše napada kada joj je Milutin Jeličić gurnuo ruku pod suknju, završila i na psihijatriji je Snežana Bojić.

Ona je kad je davala izjavu u policiji, u prisustvu oca, morala je da vežba. "Ku*ac, ku*ac, ku*ac, pi*ka, pi*ka...", morala je da izgovori stotinu puta ove reči da bi se opustila i mogla verno inspektorima da prenese šta joj je Jeličić govorio. Svaki put je prolazila kroz pakao.

Pored objavljenih, postoji niz prepiski koje nisu ugledale svetlost dana.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    1. mart 2019 | 18:39

    @Smrada Pa on je vec kastriran kad je ostao bez funkcije. Ne kaze nas narod da covek pokaze svoje pravo lice cim se docepa vlasti. Samo me je strah da ne prodje bez kazne, jer smo videli vec, sto veca brljotina, veca naredna funkcija.

  • Dragan V

    1. mart 2019 | 21:04

    Prosto da ne mogu poverovati u reci ovih zena.A zasto?Pa zato sto Jutka tvrdi,da se na njega vrse orkestrirani napadi..Crni humor.Apelujem na sve one zene,koje cute,a prezivele su torturu ovog coveka,da se osmele i svedoce protiv njega.Ako se.to desi,imacemo hroniku nemorala,bluda i razvrata.Samo zato sto se na mestu mocnika,nasao covek koji je iskoriscavao poziciju,da uvredi i ponizi nase zene,majke,sestre..

  • Dzesika

    1. mart 2019 | 20:57

    Da li oni sto takvog napasnika i nasilnika brane imaju majke i sestre ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA