Tange, pocepane mrežaste čarape i brushalter: To je sve u čemu su "mešale" pred punom salom pomahnitalih muškaraca, a jedan potez posebno zgražava (VIDEO)

Najgrozniji deo snimka je kada jedan od muškaraca priđe igračici i pozove je da mu sedne u krilo

  • 21

Sećate se striptiza i go-go plesa na požarevačkom skupu lovaca koji je zgrozio javnost? Snimak koji samo što se pojavio na društvenim mrežama još je lascivniji i primitivniji od ove "proslave".

Na njemu su polugole žene obučene u sado-mazo stilu koje "mešaju" uz zvuke folka pred punom salom muškaraca. Na sebi, od odeće, imaju tange, pocepane mrežaste čarape i brushalter.

Najgrozniji deo snimka je kada jedan od muškaraca priđe igračici i pozove je da mu sedne u krilo, a onda joj pomeri gaće i proba da gurne prst. Ona u tom trenutku vadi njegovu ruku i odmazi da igra na stolu, pred desetinama ostalih muškaraca.

Gde je zabava održana i ko je organizator, još se ne zna, ali se po komentarima ispod snimka može zaključiti da su ponovo u pitanju lovci. Gde je granica dobrog ukusa, verovatno je najblaže pitanje koje im možemo postaviti, a plašimo se i šta bi nam odgovorili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    1. mart 2019 | 23:44

    Grozno...

  • Boban

    2. mart 2019 | 09:00

    Prostitucija na moderan nacin...

  • Wien

    2. mart 2019 | 07:08

    Pa sta ocekujete kada su Luna Kija Stanija Diva Karleusa na svakoj stranici svih medija...????...nista one nisu bolje od ovih sa snimka ...jedino su mnogo mnogo skuplje ....da su Pupin Tesla ili Andric i Selimovic upola u medijima kao navedene persone siguran sam ovakvih video snimaka nebi bilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA