≫ 

Kakav cirkus: Leskovčani za traktor zakačili auto bez točkova i izriljali celu ulicu (VIDEO)

- Osećamo se kao građani drugog reda - žale se Leskovčani

  • 4

Automobil bez točkova zakačen za traktor klizi po Vučjanskoj ulici u naselju Slavka Zlatanovića u Leskovcu već danima i ore li ore po sredini ulice. Pojedinci stoje i posmatraju u neverici, drugi se krste. Sve u svemu, neobična akcija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kada pitate meštane zašto to rade, kažu da bi poravnjali saobraćajnicu u kojoj su rupe nakon zimskih padavina tolike da prolaskom kroz ulicu bukvalno oštećuju svoje automobile. Pošto se niko od nadležnih u lokalnoj samoupravi nije setio da reši problem, Leskovčani su uzeli stvar u svoje ruke i "opremu" koja im je bila na raspolaganjum piše Jug media.

- Naša ulica postoji više od 40 godina i ima oko 50 kuća, sa preko 130 stanovnika. Prošle godine su sve ulice i naselja nasipane grebanim asfaltom, samo naša nije. Kao da smo građani drugog reda - žale se meštani Vučjanske ulice, koji su preuzeli inicijativu da sami reše problem.

Pogledajte u videu kako to izgleda:

VIDEO: Da bi ulice procvetale moraju da se pooru

(Telegraf.rs/Jug media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    5. mart 2019 | 14:43

    E jes neki cirkus !Dobro noste napisali da je uzorao njivu i posejao kukuruz sa autom bez tockova !

  • le

    6. mart 2019 | 12:38

    pa super i kad padne kisa ima da se podave po blatu...tako je to kad radi ko kako hoce a odgovorni ne rade svoj posao, odgovorni za red nezainteresovani....

  • T

    5. mart 2019 | 21:42

    Pa onda Plaču nemaju Puteve Do Kuće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA