≫ 

Mali Vidak se zbog škole krio u garaži, a dečak iz Medveđe ubio: Ova 4 scenarija alarm su za svakog roditelja

 ≫ 

Kad dete uporno izbegava školu, proverite da li je to zbog nekog od ovih razloga

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kasno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mimi

    13. mart 2019 | 20:58

    A sta je sa roditeljima, bakama, dekama koji dozivljavaju maltretiranja od te iste dece? Ove generacije su uzasne, time sto im cinimo sve, pazimo da ih ne pivredimo, stitimo njihova prava stvaramo minstrume od njih. Ako je neko dete sklono ovakvim stvarima ono ce uraditi to pre ili kasnije. Ni roditelj nije bog niti je svemoguc. Svi saveti nabedjenih psihijatra I raznoraznih terapeuta stavila je roditelja u nezavidan polozaj a detetu vise odmaze nego pomaze. Detetove potrebe su sve vece I roditelji ne znaju sta ce vise I odakle ce. Uzasno je vreme. Sve je otislo dodjavola.

  • Ljubek

    06. mart 2019 | 16:26

    Moja unuka dodje placuci iz skole zato sto je uciteljica koja je trenutno na zameni njene uciteljice rekla da ona nikom nece davati dobre ocene zato sto.su roditelji fakultetski obrazovani.Niko uciteljice tebi NE TRAZI dobru ocenu zbog toga,ali budi realna.Ako ti dete izrecituje pesmicu bez greske i zamuckivanja una se koja mu ocena sleduje.Ispada da su u povlascenom polozaju deca bez diplome.Kakve to vezeima sa decom i stvarati medju njima jaz i mrznju.Unuku je u I razredu njena drugarica terala.da joj pise domaci.zadatak,naodmoru na casovima joj nije.davala da podigne ruku kad uciteljica pita jer je vec odgovarala i zna za.pet.ponasala se prema njoj kao terorista.Cuvajte svoju decu i pazite sa kakvom se decom druze!

  • Ljubica

    06. mart 2019 | 16:11

    Dobro sta je sad,hoce li suspendovati ovu uciteljicu?Pa ovo mi je gore i teze gledati milion puta,nego sto je ona suspendovana uciteljica napisala djacima koji nisu otidli na rekreativnu nastavu!Zamislite da neko vase fete vuce ovako po prljavom hodniku i cisti pod da njim!Treba da je sramota.To dete ipak nije nekad sbedno sta radi iako je pogresilo,dosta izivljavanja,idi kuci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA