"Kod koga je poklon": Jedna učiteljica iz Sremske Kamenice od ranog jutra je ispitivala roditelje

Prepiska između roditelja i učiteljice prvaka na vajber grupi zbog poklona za 8. mart

  • 23

Jedna učiteljica iz Sremske Kamenice uzbunila se od ranog jutra zbog poklona za Dan žena. Kako se vidi iz prepiske sa roditeljima prvaka na vajber grupi učiteljica je u jednom trenutku želela da zna "kod koga je poklon", a sve pod izgovorom da i njeni prvaci žele da predaju zajednički poklon učiteljici, kao i ostali prvačići.

Učiteljica je poslala poruku jednom od roditelja da donese zajednički poklon u školu, jer su joj učenici rekli da je dar za učiteljicu kod te mame. Roditelji odgovaraju da je trebalo da određenih dvoje roditelja donesu zajednički poklon i pitaju da li je učiteljici taj poklon i predat.

Učiteljica: Žele da i oni predaju poklon učliteljici kao i drugi prvaci, Printskrin: privatna arhiva

Ona odgovara da jeste, ali smatra da postoji još jedan poklon koji je neko od učenika zaboravio da donese. Roditelji su objasnili da niko nije zaboravio poklon, već da je sve samo zabuna.

Kod koga je onda poklon, pita se učiteljica, Printskrin: privatna arhiva

Alavoj učiteljici je objašnjeno da je možda vaučer za kupovinu torbe, novčanika ili šta već poželi da kupi, verovatno ostao na dnu kutije sa slatkišima i da ga zato ona nije videla.

"Ovo je još jedan poklon za učiteljicu, koliko je deca vole", Printskrin: privatna arhiva

Učiteljica je htela da razjasni da joj je dete koje joj je predalo poklon reklo da je to samo njen poklon za učiteljicu, a drugo dete je opet unelo dodatnu zabunu rekavši da je zaboravilo poklon za učiteljicu i da će ga doneti u ponedeljak.

Podsećamo da su u pitanju tek zbunjeni prvačići, što se ne bi moglo reći za učiteljicu.

VIDEO: Saobraćajna kontrola zaustavljala žene na praznik, ali umesto kazne dobile su iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    9. mart 2019 | 11:18

    Nema poklona , nikakav 8 mart dan zena ! Ravnopravnost izmedju polova gde se nepravi razlika pa ni 8 mart. Pedagosko osoblje prima plate za svoj rad a pokloni su vrsta podmicivanja nastavnog osoblja da se to nebi desavalo sada i ubuduce nikakvi pokloni ni individualni ni zajednicki. Da se donese zakon o zabrani primanja poklona u svim ustanovama ne samo po skoloma. Svi su placeni za svoj rad i nista vise !

  • Sasa

    9. mart 2019 | 09:27

    Stvarno BEDNO.

  • M

    9. mart 2019 | 09:50

    A ja odnela vaspitacima zajednicki poklon, a zena samo sto nije zaplakala i 1000 puta rekla da to ne treba jer je svima danas tesko, ali eto ima i drugacijih..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA