Dečaka izujedao pas na času fizičkog: Niko ne zna kako je lutalica ušla u ograđeno dvorište

Pas lutalica izujedao je Ognjena M. (9), učenika trećeg razreda OŠ "Momčilo Nastasijević"

  • 29

Pas lutalica izujedao je Ognjena M. (9), učenika trećeg razreda OŠ "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu, dok je u školskom dvorištu, sa ostalom decom, bio na času fizičkog. Incident se dogodio u obližnjoj Ekonomskoj školi, gde su osnovci imali redovnu nastavu, piše Informer.

Dečak je zadobio povrede lakta, koje su sanirane u ambulanti milanovačke bolnice, ali je u šoku i veoma uplašen.

Kako su naveli očevici, velika je sreća što su u trenutku napada nastavnici bili prisutni, pa su oterali psa i na taj način je izbegnuta ozbiljnija nesreća. Pas se, navode, iz nepoznatog razloga, zaleteo na dečaka.

Pas se iz, za sada nepoznatog razloga, zaleteo na dečaka, Foto Ilustracija: Shutterstock

- Skočio je na njega i počeo da ga ujeda po rukama, laktovima. Bilo je baš dramatično o prava je sreća da su čas posmatrale dve nastavnice koje su oterale lutalicu. Šta bi se dogodilo da je dečak bio sam ili samo sa vršnjacima - pitaju se očevici.

DEČAK U ŠOKU

O napadu je obavešten dežurni veterinarski inspektor. Dvorište škole je potpuno ograđeno i prava je misterija, kako navodi Dragana Nikitović, direktorka OŠ "Momčilo Nastasijević", kako je taj pas dospeo tamo. Ona je najavila da će škola pojačati nadzor u školskom dvorištu da se slične stvari ne bi više događale.

Zbog šoka koji je pretrpeo, dečak će biti poslat na razgovor kod psihologa. Iako nisu hteli da pričaju za medije, roditelji mališana navodno ne krive školu za napad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox RS

    9. mart 2019 | 13:55

    Na zalost pasa sve vise a dece sve manje.Doslo vreme da su psi zasticeniji od ljudi.Ubi nas ovaj izopaceni i truli zapad.Sve ruzno i bolesno prepisujemo od njih.

  • деда Васа

    9. mart 2019 | 14:59

    Знам да постоји друштво за заштиту животиња, а за заштиту деце...?

  • Vecs

    9. mart 2019 | 13:02

    Sada tuziti skolu,grad.gradonacelnika i sve ostale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA