Požar me trgao iz sna. Prvo sam spasio decu, iako hodam na štakama... Tragedija sedmočlane porodice iz Niša, koja je ostala bez ičega (FOTO)

Pričinjena je velika materijalna šteta, a porodici je potrebna pomoć

  • 2

Porodica Azirović iz Niša ostala je u subotu ujutru bez krova nad glavom nakon požara. Povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta i sedmočlana porodica ostala je bez kuće.

Kuća Azirović Iljaza potpuno je izgorela u požaru koji je u subotu oko 4.30 časova izbio u naselju Beograd mala u Nišu. Prve varnice su krenule iz štekera koje su zatim zahvatile delove nameštaja. U trenutku nesreće u kući je bio i najmlađi član porodice star 12 godina.

- Spavao sam i odjednom sam se trgao iz sna. Prišao sam do spavaće sobe i video kako je požar zahvatio zavesu i delove nameštaja. U jednoj noći izgubio sam sve što se sticalo dugi niz godina, srećom niko nije povređen, ali moja porodica ostala je na ulici. Prvo sam spasio decu, bilo je teško zbog toga što hodam na štakama. Zatim sam pozvao vatrogasce - kaže Iljaz Azirović.

Vatrogasci su sprečili da se požar proširi Foto-ilustracija: Tanjug/AP

Prema rečima Azirovića vatrogasci su brzo reagovali i sprečili da se požar proširi. Ipak, pričinjena je velika materijalna šteta.

- Ne znamo šta ćemo i ne znamo gde ćemo, nemamo gde da prenoćimo. Potrebna nam je pomoć - kaže Azirović.

(Telegraf.rs/Kcnonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    9. mart 2019 | 20:31

    Samo da niko nije stradao, sve drugo može se obnoviti uz pomoć dobrih ljudi...

  • NI

    9. mart 2019 | 20:36

    Pa ko je trebao da brine da do požara ne dođe,osiguranje nema a ide na štakama i naravno pomoć treba,tako je najlakše pomagaj Srbijo ali mnogima i mnogo pomoći treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA