Majka male Nađe (2) uradila dve tetovaže posvećene zauvek izgubljenoj ćerkici: I da mi se sve slike izbrišu, ove sa kože nikad neće (FOTO)

Da mogu preko srca bih istetovirala njeno ime, priča Dragana

  • 18

Za roditelja nema većeg bola od gubitka deteta. Sa tom nemerljivom tugom živi Dragana Marković Petrović čija je mala Nađa (2) preminula od malih boginja nakon borbe koja je trajala tri meseca.

Odmah nakon njene smrti Dragana je uradila dve tetovaže posvećene svojoj princezi.

Majka sa svojim anđelom, Foto: Privatna arhiva

- Dobila sam ih na poklon od devojke koja se time bavi. Da mogu preko srca bih istetovirala njeno ime. Znam da to ništa ne znači ali eto, mogu da joj pogledam lik bilo kada, bilo gde. I da mi se sve slike izbrišu, ove sa kože neće. Kada neko vidi, uvek me pita šta je to, pa tako i rado ispričam njenu priču - kaže Dragana za naš portal.

Foto: Privatna arhiva

Nađa je rođena u maju 2015. godine sa dijagnozom bolesti autoimunog sistema koja nije opasna po život.

To je značilo da porodica provodi neko vreme u bolnicama, kao i da Nađa nije mogla da primi svoju vakcinu protiv boginja jer njen imuni sistem bi ih odbio. Zato je bila žrtva u godini kada je skoro pa nastupila epidemija malih boginja, budući da mnogi roditelji nisu hteli da vakcinišu decu.

Njena majka Dragana svesna je da Nađu ništa ne može vratiti, pa je bolom izmučenoj ženi svaki dan teži od prethodnog.

- Kad god spustim glavu na jastuk i krenem da zaspim, Nađa mi se stvori pred očima. I onda se probudim i shvatim da je ipak nema. I tako je gubim svaki dan ispočetka - priča neutešna majka.

(M. L./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo neka majka

    10. mart 2019 | 22:48

    Kako možete da osudjujete nekoga ko je obeležio svoje telo osobom koju je najviše na svetu volela?! Ona je to uradila na svom telu! I to je njeno pravo! Kako možete da bilo šta loše napišete o majci čije je dete umrlo ne njenom krivicom!

  • Јасмина

    10. mart 2019 | 22:35

    Нема веће туге од губитка детета

  • Yy

    10. mart 2019 | 22:10

    Tuga dusa mala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA