≫ 

Nastavniku iz Užica obesio se omiljeni đak (14): U šoku sam, kad sam čuo da se ubio, nisam mogao da poverujem

Ništa nije nagoveštavalo da je dečak imao probleme sa kojima nije mogao da se izbori

  • 9

Miloš S. (14), učenik sedmog razreda osnovne škole u selu Ravni kod Užica, pronađen je juče popodne obešen u pomoćnom objektu nadomak svoje kuće. Užasna tragedija zavila je u crno užički kraj, a na osnovu šture informacije nadležnih organa, najverovatnije je reč o samoubistvu. Meštani i nastavnici su u potpunom šoku, jer, kako kažu, apsolutno ništa nije nagoveštavalo da je ovaj dečak imao probleme sa kojima nije mogao da se izbori.

Miloš S. je u utorak pre podne bio u školi, na nastavi, koja se završava oko 13 časova. Nedugo zatim, njegovo beživotno telo pronađeno je u pomoćnom objektu smeštenom uz porodičnu kuću u zaseoku Starčevići, iznad sela Ravni.

- On je u svakom pogledu bio dečak za primer, nije nimalo bio problematičan. Kada sam čuo da se tragedija dogodila, bio sam u neverici jer ne mogu da shvatim šta je jedno takvo dete nateralo da sebi oduzme život - očajan je jedan od nastavnika ovdašnje Osnovne škole "Đura Jakšić". - Prvo su na telefon počele da mi stižu čudne poruke, đaci i kolege su postavljali pitanje: "Da li si čuo šta se dogodilo?" i slične, jer je zaista teško poverovati da je ovo istina...

Dečak je u zaseoku živeo sa majkom i ocem, mlađim bratom i sestrom, sa babom i dedom. Pohađao je školu u koju ukupno ide stotinak đaka, od kojih niko nije slutio da bi ovakva tragedija mogla da se dogodi.

Odmah po užasnom otkriću, u selo je stigla policija, a nastavnici koji su još bili u prostorijama škole tu su i ostali, u potpunom šoku. Do sada se užičko tužilaštvo i policija nisu oglasili povodom tragedije, uprkos brojnim pozivima.

VIDEO: Statistika kaže da su ljudi skloniji samoubistvima u martu. Pogledajte zašto

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    13. mart 2019 | 07:56

    Nije uvek zbog ocena. Mozda ga je neko zlostavljao a nije hteo da se poveri. Steta za mladi zivot.

  • Veteran

    13. mart 2019 | 08:31

    Mora da se porazgovara sa njima,jer moguć je i najmanji problemcic da shvati da mu je neresiv i sebi uništi život, neko je više ranjiv a neko manje,tuga do neba, saučešće porodici..

  • Života

    13. mart 2019 | 09:16

    Svako nosi svoj deo krivice, i škola i nastavnici takođe, toliko opterećuju tu jadnu decu da je to strašno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA